Türkiye genelinde % 93.8 gibi önemli bir kesimin bara gitmek gibi bir alışkanlığı yokken, eşcinsellerin % 78.7'sine göre tatillerde gece hayatına dahil olmak çok önemliymiş. Eşcinselliğe "eğlenceli" anlamında bakış açısını da tescil eden bir tespit bu oran. % 59'unun bir ilişkisi yokmuş şu an. Yalan! İlişki derken sürekli bir ilişkiden bahsediyorlar sanırım. % 6.3'ü eğitim-öğretim sektöründe görev alıyormuş.  Çocuklarına kimlerin eğitim verdiğini aileler duymasın!
Yalnızca cinayetler değil, şu anda dünyada büyük bir pervasızlıkla yaşanan ahlaksızlıklar da aynı sapkın düşünce tarzının ürünüdür. Günümüzde dünyanın pek çok ülkesinde tarih boyunca yaşanan ahlaki çöküntülerin en üst sınırlarına ulaşılmış durumda. Tarihte hiçbir dönemde ahlak bozukluğu bu kadar şiddetli olmamıştır. Peygamberlerin inkarcı kavimlerinin yaptıkları sapkınlıklar ve gerçekleştirdikleri zulmün tamamı ahir zamanda tüm dünya çapında yaşanmaktadır.
AHLAKSIZ TOPLUMLAR TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE GÖMÜLDÜLER

Peygamberimiz (sav)’den rivayet edilen hadislerde ahir zamanda ahlaksızlığın yayılacağı şöyle haber verilmiştir: “Fuhuş açık olmadan… kıyamet kopmaz.” (Ramuz-El Ehadis, 91/7)  “Zinanın çoğalması kıyamet alametlerindendir.” (Buhari, Tecrid'i 1/16)  “Kıyamet yaklaşınca… kadınla yolun ortasında cinsel münasebette bulunacak kadar haya ortadan kalkar.” (Son Zamanlarla İlgili hadisler, s. 97)
“Erkekler erkeklerle, kadınlar kadınlarla yetindiklerinde… kıyamet yaklaşmış olacaktır.” (Ramuz-El Ehadis, 448/8; Ölüm Kıyamet ve Diriliş, s. 480)  "Bir zaman gelecek kadınla yolun ortasında zina yapılacak. Kimse buna itiraz etmeyecek." (Muhammed B. Resul Al-Hüseyni El Berzenci, Kıyamet Alametleri, s. 142)                     
Fuhuşun kapsamlı şekilde yaygınlaştırılması ve hatta birçok ülkede yazılı ve görüntülü basın tarafından adeta teşvik edilir hale getirilmesi de ahir zamanda yaşanan ahlaki çöküntünün ibret verici boyutlarının görülmesi açısından önemlidir . Kimi zaman küçük yaştaki çocuklar bile bizzat kendi aileleri tarafından fuhuşa teşvik edilmektedirler. İnsanlar, evlilik dışı ilişkilere yönlendirilmekte ve bu ilişklier toplum içinde oldukça olağan karşılanmaktadır. TV’de, filmlerde, dizilerde verilen yoğun telkin hep bu yöndedir. Evlilik dışı ilişkilerden doğan çocuklar önemli bir toplumsal sorun halini almıştır. Her yıl sokağa bırakılan çocukların oranı oldukça fazladır ve bu çocukların bir kısmı yaşamını sokaklarda uyuşturucu ve fuhuş sektörünün pençesinde geçirmektedir. Ahir zamanda yaşanan bu manzara, Peygamberimiz (sav)’in hadislerinde 1400 yıl öncesinden haber verilmiştir:
Büyüğe saygı, küçüğe merhamet kalkacak. Zina çocukları çoğalacak. O kadar ki kişi sokak ortasında kadınla zina edecek. (Muhammed B. Resul Al-Hüseyni El Berzenci, Kıyamet Alametleri, s.140)  Günümüzden 50-60 yıl öncesine kadar ahlaksızlık olduğu bilinen ve şiddetle kınanan söz konusu kavramlar, dünyanın birçok ülkesinde Darwinistlerin tekelindeki medyanın etkisiyle şu anda çoğu insan tarafından son derece sıradan olaylar olarak görülmektedir.           
Ahlaki çöküntü toplumları kemiren içten çökerten tehlikeli boyutlara ulaşmıştır. Ahlaksızlık çoğalıyor, insanlık bitiyor, yeryüzünün şerefli ve mümtaz varlığı olan “İnsan” kendi kendini yok etmenin telaşı içinde: Çünkü “Ahlaksız toplumlar, maalesef tarihin çöplüğüne gömülmüşlerdir.”