Yozgat Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Şefi Metin Ali Yılmaz, Anahtar Parti Çayıralan İlçe Başkanı Rıza Cankurtaran ve Kadın Kolları Başkanı Tuğba Altuntaş, Kaymakam Recep Bostancı'yı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, ilçenin genel durumu, yürütülen çalışmalar ve kamu hizmetlerine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çayıralan Kaymakamı Recep Bostancı, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri dolayısıyla konuklarına teşekkür etti.
Kaymakam Bostancı, kurumlar ve vatandaşlarla iş birliği içerisinde ilçeye yönelik hizmetlerin en iyi şekilde sürdürüleceğini ifade etti.





