Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, yürütülen hizmetlerle hem ulaşım konforunun artırıldığını hem de Elif Cami’nin ibadete açıldığını belirtti.

Başkan Coşar Söz Verdik Hayata Geçirdik (2)

İlçe genelinde 2025 yılı süresince yol ve kaldırım düzenlemeleri gerçekleştirildi. Toplam 14 kilometrelik alanda yapılan çalışmalarla yaya ve araç trafiğinde güvenli ulaşım sağlanması hedeflendi. Yenilenen yol ve kaldırımlar sayesinde ilçede daha düzenli ve modern bir görünüm oluşturuldu. Yapılan düzenlemelerle vatandaşların günlük ulaşımını daha rahat ve güvenli şekilde gerçekleştirmesi amaçlandı.

Başkan Coşar Söz Verdik Hayata Geçirdik (3)

Resmi Gazete'de yeni atama dalgası: General ve amirallerin görev yerleri değişti
Resmi Gazete'de yeni atama dalgası: General ve amirallerin görev yerleri değişti
İçeriği Görüntüle

Boğazlıyan’ın manevî hayatına katkı sunan Elif Cami’nin yapımı tamamlanarak ibadete açıldı. İlçe sakinlerinin hizmetine sunulan cami, birlik ve beraberliği pekiştiren bir eser olarak değerlendirildi. Elif Cami’nin tamamlanmasıyla birlikte ilçede manevî değerlere yönelik çalışmaların 2025 yılı içinde hayata geçirildiği ifade edildi.

Belediye Başkanı Gökhan Coşar, verilen sözlerin hayata geçirildiğini belirterek, ulaşım ve manevî alanlardaki çalışmaların ilçe genelinde tamamlandığını aktardı.

Coşar, yapılan hizmetlerin Boğazlıyan’a hayırlı olması temennisi paylaşıldı.

Muhabir: Selma Şahin