AK Parti Sorgun İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Enes Şahin ile Melek Parlak, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftin mutlu gününe AK Parti teşkilatından çok sayıda isim katıldı.

Düğün merasimine AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş ve AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan da katılarak Mehmet Enes Şahin ile Melek Parlak’ın mutluluğuna ortak oldu.

Törende ayrıca AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Sarı Öçal, AK Parti Yozgat İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit İbrahim Çelik, AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek ve AK Parti Sorgun İlçe Başkanı Ahmet Soysal ile çok sayıda teşkilat mensubu yer aldı.

AK Parti teşkilatının yoğun katılım gösterdiği törende, Mehmet Enes Şahin ve Melek Parlak’ın özel gününde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

AK Parti teşkilatından yapılan paylaşımda genç çifte bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulunularak, “Rabbim yuvalarını daim, muhabbetlerini baki eylesin” ifadeleri kullanıldı.




