Sıkıldınız mı sevgi mesajlarımızdan?  Biliyoruz, İnsanın doğasında var sıkılmak. Dünyanın en güzel şeyi bile sunulsa bir müddet sonra bıkar, yorulur. Çünkü gözü daha güzeli arar. Oysa her güzelde izleri kalmıştır paylaşmanın, Aldatıcıdır, gün gelir "güzel" unutmaz ama insan unutur.
    Sevgi Mesafe Tanımaz
    Sonra yine bir başka gün gelir, özlediğini anlar o güzeli İnsan. Dönmek ister, bulmak ister, yaşamak ister, paylaşmak ister. Eğer o güzel orada onu hala bekliyorsa ne ala, ama yoksa talihine küser. İşte biz o küsmeler olmasın istiyoruz. Çok geç olmasın istiyoruz. O güzel hala orada beklesin istiyoruz.
     Kim mi o güzel?
    Elbette sevgi.Hareketli Seni Seviyorum
    Olması gerektiği her yerde bekleyen ama unutulan, bir zamanlar özenle sayfanın arasına konulmuş kurtulmuş bir gül gibi. Unutmayın onu.
    Çünkü hala sizi bir gün bir yerlerde sadakatle  sadece o bekleyecek..
     Hadi gelin bugün de sevgiden bahsedelim. Sanki ondan bahsedersek, dünyamızı, ülkemizi, insanımızı huzur kaplayacak. Zulüm ve işkence azalacak. Sanki biraz daha iyi hissedeceğiz kendimizi. Sanki biraz daha ısıtacak güneş.
    Sanki biraz daha parlayacak ay. Sanki mantar gibi çoğalan kötülük terk edecek kalpleri ve beyinleri.
    Sanki kimse kimseyi incitmeyecek. Kimse kimseye haksızlık yapmayacak.
    Barış güvercinleri öldürülmeyecek, o köprünün altından kirli sular geçmeyecek ve hiçbir şey için geç olmayacak sanki sevgiden bahsedersek.
    Aslında bizim arzumuz sizlere sevgiyi düşündürmekti ve hemen akabinde de saç diplerinize kadar hissettirebilmek.
    Yoksa bahsetmekle olmuyor biliyoruz.
    Hissettiğini hisset yeter ki... sadece sizden bizlere, bizden sizlere bunu diliyoruz...
    Temenniler, oluşumlar, hayaller ve gerçekler... İşte bir insanın hayatına yön veren kelimeler. Bir insanın mı? Tabii ki değil, hemen hemen herkesin.
    Sadece kişiden kişiye değişen önceliği, ağırlığı ve yoğunluğu. Kimi hayalleri besleyen, temennileri körükleyen duyguları boşa buluyor, sadece "gerçeklere" oynuyor. Kimisi de, gerçeğini hayalleriyle örmeye ve yumak haline getirmeye çalışıyor. Ne ona haksız diyebilirsiniz ne ona.
    Ne birine doğru diyebilirsiniz ne ötekine yanlış. Herkesin hayatı, algılayışı, yaşayışı ve sürüklenişi kendine. Tek sorun; uyum... Yani öteki ile bağdaştırabilme ya da bağdaştıramama sorunu.
    Bu da insandan insana değişiyor. Kimi sorun olarak görüyor kimi değil. O halde bugünkü dileğimiz şu olsun; herkese hayatındaki kelimelerin ağırlığının altında ezilmeyecekleri bir yaşam diliyoruz.