24 Haziran seçimleri bitti, bundan sonra sakinleşme ve kucaklaşma zamanı. Seçimler büyük bir çekişmeye sahne oldu. Maalesef arzu edilmeyen tartışmalar ve kırıcı konuşmalar yapıldı. Her seçimi ölüm kalım mücadelesine çevirmek ve ortalığı germek kimseye yaramadı. Vatandaşın sağ duyusu kazandı ve herkese dostluk- kardeşlik mesaj sunuldu. “Seçimi vatandaş kazandı” dersek yeridir.
Seçimleri neden bu denli geriyoruz? Anlamakta zorlanıyorum. Sonuçta bir demokrasi şöleni yapıyoruz. Ülkemize hizmet edecek insanları seçiyoruz. Ancak toplum o kadar geriliyor ki; Adeta savaş çıkacak, dünya batacak, Türkiye yangın yerine dönecek endişesi yaşıyoruz. Her seçim, her sandık bir kıyamet senaryosu? Türkiye de vatandaşlarımızın gerilmesi yetmiyormuş gibi devreye Avrupa, Amerika, İngiltere, İsrail vs tüm dünya giriyor, burunlarını iç işlerimize sokmaya, seçim sonuçlarına göz dikmeye başlıyorlar?
Bu bana şunu hatırlatıyor: Bazen diyoruz ki: “ Hedef Türkiye!” Namlunun ucunda Türkiye ve Türk Milleti var!.. Seçimlerde yaşanılan olaylar bunu kanıtlıyor. Benim sandığıma Avrupalı niye burnunu sokar? Demokrasi havarileri neden bu denli iç işlerimize karışmak istiyorlar? Hiç düşündünüz mü? 
Bir şey daha söyleyelim; maalesef ülkemizde kardeşlik duygusu zedelenmiş gözüküyor. Neden mi? Seçim çalışmalarında şunu gördük: İftira etme, çamur atma, yalan söyleme ve karalama edebiyatı tırıs gitti… El insaf yahu, bizi birbirimize kim bu kadar düşman ilan etti? Makam mevki uğruna bu kadar hırsa ne gerek vardı? Üç günlük dünya için kıvırmaya, yalana, dolana ne gerek vardı?..Bizi bir birimize düşman ilan eden kim? Ülke, bayrak, vatan, millet diyen bu insanlar nasıl oluyor da, seçim döneminde kılıçları çekip gözleri hiçbir şeyi görmez oluyor? Bunları bize kim, kimler yaptırıyor?
Neyse daha fazla yazıp sizi germeyelim. Şimdi dostluk- kardeşlik zamanı. Şimdi kucaklaşma ve sırt sırta verip ülke için çalışma zamanı. Kardeşçe, huzur ve barış içinde yaşama zamanı diyoruz. Herkes susmalı, artık hizmet konuşulmalı!...Yozgat’a hizmet, ülkeye hizmet, vatana hizmet gündemimiz olmalı…Yamuk yumuk sözler bitmeli, el sıkılmalı ve kucaklaşılmalı...
Seçmen çok ilginç bir mesaj verdi: Birilerine ayağını sıkı bas, kendine gel, birilerine ülkene sahip çık, birilerine tüm insanını kucakla bölücü olma, birilerine tarafını iyi seç, birilerine senin bir hesabın varsa benim de bir hesabım var, birilerine gerekirse millet olarak davamıza sahip çıkarız,  birilerine de kavgayı bırak hizmete devam et mesajını verdi… Cumhurbaşkanına da sana güvenimiz var,  arkandayız sana sahip çıkıyoruz, Türk Milletinin davasını savunmaya devam et mesajı verildi. Oyları azalanlar neden azaldı, seçimi kaybedenler biz neden kaybettik? Sorusunu kendilerine sorup bir iç muhasebe yapmalı, teşkilatlarını sorgulamalı.
Yozgat hizmet bekliyor, Yozgat insanı kendisini kucaklayacak siyasetçiyi bağrına basmak istiyor. Yozgat’tan da ilginç bir sonuç çıktı: Ak Parti: Bekir Bozdağ, Yusuf Başer, Milliyetçi Hareket Partisi İbrahim Ethem Sadef, Cumhuriyet Halk Partisi Ali Keven’le meclise 4 milletvekili göndermiş oldu. Vatandaş diyeceğini dedi, sıra şimdi vekillerimizde…
Ülke hizmet arzuluyor, Yozgat hizmet bekliyor, gençlerimiz iş- aş bekliyor. Esnafımız doların Euro’ nun düşmesini, piyasaların rahatlamasını bekliyor. Çiftçi köylü kardeşlerimiz ürünlerinin para etmesini, kendilerine sahip çıkılmasını bekliyor. Vesselam şimdi hizmet zamanı, şimdi kucaklaşma ve sırt sırta verme zamanı… Ülkemizi, insanımız muasır medeniyetler seviyesine çıkarma zamanı. Asrımıza Türk Medeniyeti damgasını vurma zamanı.. Seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Biz biriz, bütünüz ve hep birlikte Türkiye’yiz..Şimdi bir beraber ve kardeş olma zamanı diyoruz!..