Belirlenen program çerçevesinde çalışmalar gerçekleştiren belediye ekipleri, son olarak Karşıyaka Mahallesinde yol çalışmalarına başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte hem yayaların güvenli bir şekilde yürümeleri sağlanacak hem de sokaklar daha estetik bir görünüme kavuşacak.

Sorgun’da işçi alımı yapılacak! Sorgun’da işçi alımı yapılacak!

Mahallerde yoğun çalışma 1

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Karşıyaka Mahallesinde yapımı devam eden kilitli parke yol yapım çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Planlı olarak ilçenin her bölgesinde çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Açıkel, “İlçemizde ulaşımın rahatlaması, kaldırımların daha kullanışlı hale gelmesi ve ihtiyaç duyulan noktalara kaldırım yapımı istikamette birçok mahallemizde sıcak asfalt, soğuk asfalt, kilitli parke yol ve kaldırım çalışmalarımızı planlı bir şekilde sürdürüyoruz. Bu istikamette ilçemizin ihtiyaçları istikamette ne gerekiyorsa elimizden geldiğince yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu yıl merkezde ve merkeze uzak mahallelerde gerçekleştirdiğimiz asfalt ve kilitli parke yol yapım çalışmalarımızın yanında kaldırım çalışmalarımızı da gerçekleştiriyoruz. Her mahallemizin beklentisine cevap verebilmek için yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Üst yapı çalışmalarımızla yollarımızı istenilen seviyeye ulaştırdık. Hemşerilerim güven içinde trafiğe çıksın, yolda yayalarımız güvenle yürüyebilsin diye tüm yollarımızı ihtiyacına duyulan hizmetlere göre düzenlemeye devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

Kaynak: İleri Gazetesi