25 haziran 1990 tarihinde bir pazarı pazartesine bağlayan gece sabaha doğru 5 sularında Yozgat Merkezde dünyaya gözlerimi açtım.
Dünyada ilk tanıdığım erkek adam gibi adam olan, kimsenin hakkını yemeyen, kimsenin yapamadığını yapan, yanlışa yanlış diyen, yapılan doğruyu ise takdir eden babam Yozgat’ın önemli esnaflarından ve Milli Eğitim camiasından Selahattin KOŞTANdır. Annem ise hala görevine son vermeyen, her dakikasında görevini doya doya yaşayan hayattan herşeyi ile zevk alan Selver KOŞTANdır.
İki memur(öğretmen) ailenin oluşturduğu yuvada meydana gelmenin onuru içinde yaşamaktayım. İki erkek çocuğun yani abilerimin ardından kız olarak dünyaya geldiğimde ailemin mutluluğuyla beraber dedem, babaannem, babam, annem, ben ve iki abim olmak üzere yedi kişi yaşamaya başladık.
Babaannem Pembe KOŞTAN geçmişin önemli terzilerindenmiş. Dedem Mustafa ise marangoz ustasıymış. Sevecen, hiperaktif, uysal, fedakar evimizin ilk göz ağrısı olarak sevilen bizim canımız büyük abim Salih şuan evli ve bir çocuğuyla beraber Kayseride yaşamını sürmektedir. Kendisi başarılı bir gıda mühendisidir.
Asi, dürüst, haksızlığı kendi bünyesinde kaldıramayan ve kimseye haksızlık yapmayan evin en küçük erkeği olsa da asiliğini sevdiğimiz küçük abim Mustafa şimdilerde geleceğin iyi bir mimar adayı. İkimizde öğrenimimizi Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinde görmekteyiz.
Küçüklüğüm kalabalık bir ailede geçsede kalabalık ailede büyümüş olmam, kuşak farkı olan kişilerin yetişmemde yardımcı olması beni ve aile ahlakımı olumlu yönde etkilemiştir.
İlkokulumu ve devamında ortaokulumu Sakarya İlköğretim okulunda okudum. İlkokul öğretmenim Bilal TAŞKINdan aldığım eğitimle okul hayatıma başlangıç yaptım.
Bize taptaze yepyeni okul kokusunu aldıran, yeni bir döneme başlangıç yaparken el uzatan insan İlkokul öğretmenim ve öğretmenlerim hepsinin ellerini saygıyla öpüyorum. Liseye diploma notumla girdiğim Serpil Akdağ Süper Lisesi ardından nakil olarak İstiklal Süper Lisesi ve takiben Yozgat Süper Lisesinde okudum.
Lise hayatı bütün gençler ve gençliğe aday öğrenciler için karışık ve tehlikeli olsa da en güzel dostlukları bu dönemde kurdum. Ve Yozgat Süper Lisesinden mezun oldum.
Her sınava hazırlanan bir genç gibi stresli bir ÖSS dönemi geçirdikten sonra ailemin ve kendi isteğim üzerine Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Endüstri mühendisliği bölümünü tercih edip abim Mustafa ile beraber eğitim almaya başladım ve şimdi üçüncü sınıf öğrencisiyim.
Seçtiğim bölüm zor olsada ileride bana fazlasıyla getirisi olacağını düşünüyorum. Ve ben okumayı, eğlenmeyi bildiklerimi insanlara öğretmeyi seven birisiyim bu yüzdendir ki yazmak istiyorum bildiklerimi bilmeyenlerin öğrenip bilinçlenmesini istiyorum. Çünkü artık insanlar başı ağrıdıklarında bile doktora gidiyorlar. Çünkü ülkemde artık insanlar baş ağrısından ölebiliyor.
Çünkü bir anne masum bebeğine bilinçsizlikten öldürebiliyor. İnsanlara birşeyleri anlatmak, göstermek istiyorum ki kimse ölmesin, kimse çaresizlikten yanlış yollara başvurmasın, hiçbir masum insanın hayatı daha bebekken bile tehlikeye girmesin. İşte bu yüzden insanlara tıp tedavilerinin yanında bir nebzede olsa yardımcı olabilmek için alternatif tıp üzerine bilgi ve araştırmalarımı paylaşmak istiyorum.