Bugünler de gündemi uzun süredir meşgul eden en önemli konulardan bir tanesi Sayın Başbakanımız, Tayyip Erdoğan'ın o meşhur sözü işgal ediyor. “Bu ülke'de herkes serbesttir. İsteyen herkes tıksırıncaya kadar içiyor diyor.”
    Sayın Başbakanımız ülkemiz demokrasi ile yönetiliyor ise, ki bu ülke'de vatandaşlarımız da özgürce davranabiliyor. Biz kimse'nin ne yaptığına karışmıyoruz.
    O zaman madem ki, demokratik bir ülke'de, demokrasi ile yönetilen bir ülke'de öncelikle, benim halkımın kutsal saydığımız değerlerimize sahip çıkılmalı, en başta biz o kutsal değerlere sahip çıkmalıyız.
    Artı bu Ülkem'de insanlar sınıflara, gruplara ayrılmalı ki, bu Ülke'de refah ve huzur olsun, insanları çağdaş, muhafazakar, sanatkar, gibi sınıflandırmalar olmasın.
    Ülkemiz de muhafazakar kimlerden oluşur? Artık kimler bu yobaz tutum ve davranışlardan sıyrılmalı.
    Bu güzelim cennet vatanımız'da yaşayan bütün insanlarımız da nerede duracağımızı bilmeliyiz.
    Soruyorum size, Ülkemiz de gerçekten ideal insan ilişkileri ne kadar geçerli? Yoksa bu ülke'de birileri hala fiilen 'ŞERİAT” hayatına geçirmeyemi çalışıyorlar.
    Türkiye şuan çağdaş bir ülke ve bu Ülkem'de çağdaş hayat tarzı yaşanması hangi komşularımızı yada hangi ülkelerle olan ilişkimizi zedeliyor.
    Neden biz hala bugün insan ilişkimiz de nerede durmamız gerektiğini bilemez olduk?
    Oysa ki bu cennet vatanımızda hiç kimse kimse'nin yaşamasına engel olmalıdır.
    Mesela, bir x partisi bugün seçim olsa ve seçimi kazansa ve yönetime (iktidara) gelir gelmez şöyle dese “ Denizi gören Camilerin tamamını yıkacağım” yada Ülkemiz de ki bütün o sanatçıları heykel traşları ucube olarak görüp, karalasa, aşağılasa ne olacak?
    Elbette ki, yönetime geçen bu x partisi halkı bölecek kamplara, gruplara ayırmaya çalışacak.
    Bu tarz söylemler, davranış ve yaptırımlarda yine halkımızı galeyana getirecektir. O yüzden bu tarz davranış ve söylemlerden uzak duralım, Unutmayalım ki; bu millet Osmanlı'dan bu yana Kütrü, Türkü, Lazı, Çerkezi... bir arada yaşamayı ama adam gibi yaşamasını asırlardır bilen Dünya'da ki tek millet'tir.