Ekonomik nedenlerden ve işsizlikten dolayı Yozgat’tan göçün yaşandığı bir süreçte İstikbal Mobil’ya Yozgat’ın ardından Sorgun İlçesi’nde ikinci mağazasını açarak hem ilçe ekonomisine hem de istihdam kapasitesine katkı sağlayacak istikballi bir yatırıma imza attı. 
14 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da yapılan açılışa Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu Üyesi Nazif Türkoğlu, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, Sorgun Müftüsü Fikret Ekici, İstikbal Mobilya mağazası kurucuları Ali Kolatar ve Mustafa Kolatar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Yozgat Belediyesi Mehter Takımı’nın muhteşem konseri ile başlayan açılış programı, semazenlerin semah gösteri ile renk buldu. 
Yapılan açılış konuşmalarında İstikbal gibi bir markanın Yozgat’ta en önemli temsilcilerinden bir tanesi olan Yozgat İstikbal Mobilya Mağazası’nın Sorgun’da da faaliyette bulunmasının ilçenin ekonomik çehresine farklı bir renk katacağına yer verildi. 
Konuşmaların ardından Sorgun Müftüsü Fikret Ekici’nin duasının davetliler İstikbal Mobilya Mağazasını gezdi. Açılış sonrası davetlilere yemek ikram edildi.

Editör: TE Bilişim