Biliyorsunuz ki son aylarda Türkiye çok sıkıntılı günler yaşadı. Bunların oluşmasının tek sebebi de Türkiye gibi dimdik duran bir Müslüman devletini istememeleridir. Bu zamana kadar kardeş diye bildiklerimiz meğer vatan hainleriymiş. Gizliden yürüten bu hainlik “15 Temmuz” Cuma gecesi saat 22.00 sıralarında gün yüzüne çıktı. O gün bütün Türkiye kimin ne olduğunu anlayarak topyekün bir direnişle günlerce sokaktaydı. Var gücümüzle hainleri korkutmayı başardık. Ama bunlar o kadar aşağılık bir yaratıklar ki tekrar bizi yıkabileceklerini zannederek İstanbul’da suikast düzenleyip 40’a yakın vatandaşımızı katlettiler. Bir can bu kadar ucuz mu sizce? Bence bu soruya siz kendiniz cevap verin. 
Yılmadan, usanmadan acılarımızı sarmaya devam ettik. Analarımızın gözündeki yaş dinmeden ve yine bir darbe de Kayseri’den 13 askerimiz daha şehit oldu. Bu teröristler, kaç ocağa eteş düşürdüler. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin, teröristlerin de belasını versin. İşte buradan sonra asıl görev bizlere düşüyor. Bu hainlerden yılmadan savaşa devam edeceğiz. Bu savaş silahla, tüfekle değil bundan daha güçlü olan inancımız ve aklımızla yeneceğiz. 
Böyle beş yara etmezlerin lafıyla vatan satacak bir millet değiliz. BU inançla bu zekayla devam ederek önümüzde ne PKK ne de PYD kalır. Bizim asıl sorunumuz bunlarla değil, bunlar FETÖ gibi kullanılan sadece bir masadır. Bizim işimiz bunları kukla gibi oynatan arkadaki diğer güçlerdir. 
Bizler Türkler olarak hayırlısıyla bu sorunu da halledeceğiz. Şimdi size sesleniyorum aşağılık hainler bu devlet yıkılmaz, yıkılmayacak Allah’ın izniyle. Sizlere bu toprakları körü körüne yedirmeyiz.