ESAS NO    : 2022/412 Esas

     Davacı İsmail Özgan vekili Av. Necmettin Özdemir tarafından davalı  Natacha Ingrid Françoise Özgan aleyhine Mahkememizde Boşanma davası açılmış olup; Mahkemenizce davalı  Natacha Ingrid Françoise Özgan'ın dava dilekçesinde belirtilen adresine dava dilekçesi tebliğe çıkarılmış ancak adresinde tanınmadığı  gerekçesiyle tebligat yapılamamıştır. Adres araştırmasından da bir netice alınamadığından dava dilekçesinin davalıya ilanen tebliğine karar verilmiştir.
     Davacı vekili dava dilekçesinde; Müvekkili ile ilk evlendiklerinde anne ve babasının evinde yaşamaya başlamış iseler de  ayrı eve taşındıktan sonra şehri tanımak ve iş bulmak adına ortak konuttan tek başına ayrılan davalının  zaman zaman eve geri gelmeyi ihmal  etmeye başladığını, bunu alışkanlık haline getirdiğini,  eve döndüğünde ise kavgalar çıkarmaya başladığını,  davalı eylemleri ile evliliğin devamının çekilmez hale getirdiğinden mahkememizden tarafların boşanmasına karar verilmesini talep ettiği görülmüştür.
     Davalı  Natacha Ingrid Françoise Özgan'ın dava dilekçesinde belirtilen hususlar hakkında beyanda bulunmak üzere  "duruşma gün ve saatinin ayrıca tarafına bildirileceği hususu da bilinerek H.M.K. 122.md. uyarınca 2 hafta içerisinde cevap dilekçesini ve delillerini bildirmesi, bildirmediği taktirde davacı tarafın ileri sürdüğü vakılaları red etmiş sayılacağı hususları ve ön inceleme duruşma tarihi olan 14/12/2023 günü saat 10:00 ihtaren " dava dilekçesi yerine kaim olmak üzere davalı Natacha Ingrid Françoise Özgan'a ilanen tebliğ olunur.

#ilangovtr Basın No ILN01913474