Yozgat, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya… Kritik uyarı geldi: 3 şeye çok dikkat edin! Yozgat, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya… Kritik uyarı geldi: 3 şeye çok dikkat edin!

Yozgat’ta Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası çerçevesinde Yozgat Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri ilk ve ortaokul öğrencileri ile bir araya gelerek uygulamalı trafik eğitimi verdi.

Uygulamalı Trafik Eğitimi2
Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası her yıl düzenli olarak mayıs ayının ilk haftasında kutlanıyor. Trafik Haftası çerçevesinde Yozgat’ta trafik ekipleri trafik parkurunda minik öğrencilere uygulamalı eğitim verdi.

Uygulamalı Trafik Eğitimi

Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine trafik bilinci aşılamak için eğitim veren Emniyet ekipleri minik öğrencileri hem eğlendirdi hem de hafızalarında yer edecek bir eğitim gerçekleştirdi. Akülü araçlarla trafik parkurunda eğitim alan minik öğrencilere emniyet kemerinden aşırı hız ve beraberinde yaşanacak olumsuzluklara kadar her şey anlatıldı. Yaya geçidi ve yayaların trafikteki sorumlulukları gibi konularda da eğitiler veren trafik ekipleri birçok alanda minik öğrencilere trafik bilinci aşıladı.

Kaynak: Haber Merkezi