Bursa’da yaşayan Yozgatlılar yöresel tescilli yemeğimiz Testi Kebabı davetinde buluşacak. Sürprizlerle dolu gecede Yozgatlılar buluşup, tanışıp hem hasret giderecek hem de yöresel lezzetlerinin tanıtımını yapacaklar.
Federasyon Başkanı Serhat Baran, her yıl yine yöresel lezzetlerinden biri olan Arabaşı yemeğinde buluşturdukları Yozgatlı hemşerilerini bu kez Testi Kebabı ve Kültür gecesinde bir araya getireceklerini söyledi. 
Geceye Yozgat merkez belediyesi Sürmeli Topluluğu, Sorgun Belediyesi Halk Oyunları ekibin de katılacağını ve yöresel oyunları ve türküleri ile geceyi renklendireceklerini belirten Baran, hediye çekilişi ile de geceye katılan başta hemşerileri olmak üzere diğer davetlilerin derneğe temsili katkıları karşılığında taltif edileceklerini söyledi.
Hediye çekilişine destek veren Bursa’daki Yozgatlı işadamı ve esnaflarına ve Bursa esnafına da teşekkür eden Baran, “gecemiz büyük bir buluşmaya vesile olacak. Bursa’da yaşayan hemşerilerimizle birlikte Bursalı vatandaşlarımızın da davetli olduğu gecemizde birlik, beraberlik içerisinde yardımlaşmanın, dayanışmanın, memleket kaygısının öneminde vurgu yapacağız. Amacımız dikkatleri Yozgatımıza çekmek. Buradaki hemşerilerimiz bize bizler de hemşerilerimize sahip çıkarak federasyonumuzun güçlü birlikteliğini korumaktır. Gecemize hemşerilerimizle birlikte tüm Bursalıları da davet ediyorum” diye konuştu.
Program Bursa’da Engin Yıldızlar Düğün salonunda 27 Şubat cumartesi akşamı saat 19.00’da başlayacak.

Editör: TE Bilişim