Yozgat'ta kadın girişimciliği her gün farklı boyutlar kazanıyor. Bunlardan bir tanesi kısa bir süre önce el değiştirerek, kadın girişimci Huriye Saydam'a geçen yeni adıyla Kapadokya Nihalim Kozmetik.
    Yozgat'ta Sinema Sokak Kardelen Apartmanı'nda hizmet veren Kapadokya Nihalim Kozmetik, yeni sahibi Huriye Saydam ile kısa sürede kentte dikkat çeken işletmelerden bir tanesi haline geldi.
    Kozmetik ürüne geniş ürün yelpazesi ve bijuteri üzeri ile müşterilerine hizmet veren Kapadokya Nihalim Kozmetik, bayrama özel kampanyası ile de çok konuşulacak.
“BAYRAM PAKETİ BİZDEN…”
    Kapadokya Nihalim Kozmetik'ten 100 TL'lik alışveriş yapanlara bayram paketi hediye ediyor.
    Kapadokya Nihalim Kozmetik Sahibi Huriye Saydam, bir ay önce devraldığı işletmeyi kısa sürede çeşitlendirmeyi başardığını söyledi.
    “Hala çok işim var” diyen Saydam, parfüm, açık parfüm, kozmetik, kişisel bakım ürünleri, boya çeşitleri, saç bakımı ve bijuteri ürünleri ile Yozgat halkına sektörde en çeşitli hizmeti vermeyi hedeflediklerini söyledi.
    Gazetemize yaptığı açıklamada bayram önce kampanyası hakkında da bilgi veren Saydam, Kapadokya Nihalim Kozmetik'e gelerek 100 TL tutarında alışveriş yapan müşterilerine bayram hediye paketi vereceklerini duyurdu. Saydam, ayrıca Avon çeşitleri ile de müşterilerin talebine karşılık verdiğini söyledi.
    Ayrıca ürünlerde bayram indirimine de gittiklerini vurgulayan Saydam, amacının müşterilerine faaliyette bulunduğu dalda her türlü çeşidi sunmak olduğunu sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim