Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Ankara-Yozgat-Akdağmadeni-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri belli oldu.

Geçtiğimi hafta açılışı gerçekleştirilen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’nun katılımıyla Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı Akdağmadeni İstasyonu’nun açılışını gerçekleştirdi.

Akdağmadeni İstasyonu’nun açılışının gerçekleştirilmesi ile birlikte seferleri belli oldu.

Seferler Belli OlduAkdağmadeni İstasyonu’ndan Ankara’ya 3 sefer bulunuyor. İlk sefer 08.07, ikinci sefer 13.37, üçüncü ve son sefer ise 18.37 olarak belirlendi.

Ankara - Akdağmadeni - Sivas  arası ise yine 3 sefer şeklinde belirlendi. Sefer saatleri ise şu şekilde; İlk sefer 09.28, ikinci sefer 15.58, üçüncü ve son sefer ise 20.28.

BAYRAMA KADAR ÜCRETSİZ

Akdağmadeni Belediyesi tarafından Ramazan Bayramına kadar YHT Akdağmadeni İstasyonu’na servisler ücretsiz olacak.

Seferler Belli Oldu 2

Derbi günü geldi çattı: Fenerbahçe – Beşiktaş! Derbi günü geldi çattı: Fenerbahçe – Beşiktaş!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın düzenlenen servis seferleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Başkan Yalçın yapmış olduğu açıklamada; “YHT servis hizmeti belediyemiz tarafından bayram gününe kadar ücretsiz olarak hizmet verecektir. İlçemize hayırlı olsun. Servis seferleri Belediye Meydanı-YHT istasyonu sabah 07.15, öğle 12.45, akşam 17.45. YHT istasyonu -Belediye Meydanı sabah 09.45, öğle 16.15, akşam 20.45” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Hakan Demirbaş