İNSANLIK  Tarihi Ahlaksız toplumların yaşadığı felaketlerle doludur. Tarihin çöplüğüne atılmış devlet ve millet sahnelerini bize aktaran, anlatan kitaplar vardır. Yüce Kitabımız da bu milletlerin örnek hikayelerini bize haber vermektedir.
    Ahlaki değerleri yitirmiş insanlık vasfını kaybetmiş bu kavimlerin baslarına musallat edilen felaketlerle tarihe gömüldüklerini okuyor ibretlik hikayelerini anlatıyoruz. Hepsinin Altın'da yatan bir aşırılık- ahlaksızlık yatıyor. Kültürde medeniyette ve insanlıkta örnek olmuş milletlerin ise Çağlar'a hükmettiklerine tanıklık ediyoruz.
    Medeniyetin beşiği olarak gördüğümüz Avrupa bugün işte bu Tür ahlaksızlıkla anılmaya- aşırılıkla Öne çıkmaya başladı. 
Her türlü ahlaksızlığın, fuhşun ve uyuşturucu bağımlılığının zirve Yaptığı Avrupa ülkeleri gelişmenin, teknolojinin yanı sıra ahlaksızlık da tavan yapıyor. Fuhşun ve kadın ticaretinin sokaklara indiği Avrupa ülkeleri bu Tür ahlaksızlıkla artık baş edemiyor, polisiye tedbirlerle  önleyemiyor.
    En son rezaleti yeni duydum. Ahlaksız ve edepsiz zevatların nümayişlerini gösterilerini ve yürüyüşlerini duymuş izlemiştim ama bunu duymamıştım. Benim gibi duymayanlarınız vardır belki!.. Konu şu: Almanya Parlementosu eşcinsellik Yasası'nı kabul etmiş artık erkek erkekle, kadın Kadınla  resmen evlilik yapabilecek aynı evde karı koca hayatı yaşayabilecekmiş! Yanı: eşcinseller kazanmış, Almanya bu rezalete evet Demiş! Hem de parlementosunda...
    Ne var bunda diyenleriniz olabilir! Ben ahlaksızlık terbiyesizlik tavan yapmış Almanya da resmileşmiş diyorum. Kur'an ın söz ettiği Ad ve Lut Kavmi neden helak edilmişti? Fiili livata denilen bu Hayvanlaşmış bu eşcinsellerin Yüzünden. Yani azgınlaşan ve ahlaksızlaşan kavimlerin başına taş yağmış Mevla bu Tür azgın kavimleri yerin dibine batırmış. Halen Almanya'yı yücelten gözünde büyüten öven varsa kendi Kültür'ünü,  insanlığını bir sorguya çeksin. 
    Sanal alemde bu Tür bir iki tanıdığım oldu. Onlardan biri doktordu: Açık açık ifade etmedi ama imasından anladım öfkelendiğimi anlayınca : " Ne var yani bu cinsel tercih meselesi! " Demişti. Sapıklığını anlayınca silip attım. Bir başkası da zoraki bu tuzağa düşürüldüğünü anlatmıştı tedavi ol bu rezaletten Kurtul önerisinde bulundum. Onunla diyaloğumu da kestim. Çünkü sapkınlıkla devam edene göz yummak - hoş görmek de ahlaksızlığı benimsemek gibidir.
    Kısa bir dönemde olsa yurt dışı seyahatimiz olmuştu. Buna yıllar oldu. O zamanlar da gördük ki Avrupa azgınlıkta ve ahlaksızlıkta sınır tanımıyor. Halen AVRUPA'YI kendine örnek alanlar varsa acırım insani duygularına. Ahlaksızlığın medeniyeti olmaz, Ahlaksız toplumların geleceği de olmaz. Kimse kendini aldatmasın bu ihtişamlar bu saraylar bu medeniyetler yerin dibine batacak yok olup gidecektir hiç şüphemiz Olmasın.
    Toplumlar teknolojinin yanı sıra ahlak ve medeniyetleri ile yükselirler. Ahlaksız toplumlar uzun süre ayakta kalamazlar kalamamışlardır. Biz değil tarihi gerçekler bunu haykırıyor. Bu nedenle ahlaksızlıkla, fuhuşla, madde bağımlılığı ile mücadele etmek insani ve milli bir görevdir, zaten yüce dinimiz de bu Sorumluluğu hepimizin omuzlarına yüklüyor. Zulümle zalimlikle ahlaksızlıkla adaletsizlikle mücadele etmek farzdır dini bir vecibenin yanı sıra insani bir görevdir. Yoksa rezaletin, ahlaksızlığın içinde toptan yok olur gideriz..