Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü, 24 daimi işçi alımı yapacağını duyurdu. İş başvuruları İŞKUR'un internet sitesi üzerinden 23 Ekim 2023'ten 27 Ekim 2023'e kadar alınacak. İş başvurularında bazı önemli kriterlere dikkat edilmesi gerekmektedir.

tcdd

Başvuruda bulunacak adayların dikkate alması gereken bazı önemli şartlar şunlardır:

İş başvuruları 23 Ekim 2023 ile 27 Ekim 2023 tarihleri arasında İŞKUR'un internet sitesi üzerinden yapılacaktır.

Adaylar yalnızca bir işgücü talebine başvuru yapabilirler ve ilan tarihinde belirtilen okul bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Başvuruların ardından adaylar, belirli belgelerle TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğüne şahsen veya posta yoluyla başvurularını tamamlamak zorundadır. Belgelerini eksik teslim eden adaylar sözlü sınava katılamayacaktır.

tcdd-2

Sadece 18-35 yaş aralığındaki erkek adaylar başvurabilirler, çünkü iş yerlerinde ağır ve tehlikeli işlerin yapılması gerektiğinden erkek adaylar tercih edilecektir.

Sözlü sınav, TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde yapılacaktır ve sınav sonuçları internet sitesi üzerinden duyurulacaktır.

Yozgat’a gidiş ve gelişi hızlandırdı: 500 bine ulaşacak! Yozgat’a gidiş ve gelişi hızlandırdı: 500 bine ulaşacak!

Sözlü sınav sonucunda başarılı olan adaylardan tam teşekküllü Devlet Hastaneleri veya Resmi Üniversite Hastanelerinden sağlık kurul raporu talep edilecektir. İşe başladıktan sonra 2 yıl içinde işçinin sağlık durumu unvanında çalışmaya uygun değilse, iş sözleşmesi feshedilecektir.

İş başvuruları için son tarih 27 Ekim 2023'te sona erecektir. Adaylar, ilanı ve başvuru detaylarını resmi TCDD Taşımacılık A.Ş. internet sitesi üzerinden takip edebilirler. Bu alımla ilgilenen adayların gereken belgeleri eksiksiz bir şekilde hazırlamaları önemlidir. (Haber Merkezi)

Kaynak: İleri Gazetesi