Boğazlıyan Şekerspor Antrenörü Doğan Ayyıldız, güvendikleri güçlü bir kadro yapıları olduklarını söyledi. Geçen sezon yetenekli gençleri monte ettikleri güçlü fizik olarak dinamik bir kadro yapılarının bulunduğunu vurgulayan Ayyıldız, ‘’Baktığınız zaman bu kadro yeni sezonda ilk 5 içerisinde yer alır mı derseniz alır fakat şampiyonluk adına yeterli değil. Boğazlıyan Şekerspor gibi büyük bir camia olarak hedefimizi de elbette şampiyonluk olarak belirledik. Elimizdeki mevcut kadronun yeterli olacağı düşüncesinde değiliz, o bakımdan gerekli çalışmalarımızı yaptık ve transfer listemizi yönetime sunduk. Onlarda gecelerini gündüzlerine katarak bizim verdiğimiz liste doğrultusunda bizleri şampiyonluğa taşıyacak Boğazlıyan Şekerspor formasını sahada en iyi şekilde terletecek oyuncular adına çalışmalarına devam ediyorlar ve transfer konusunda da büyükte bir yol kat ettik diyebilirim’’ dedi. 
Ligin çok zorlu geçeceğini yapılan transferlerden anladıklarını aktaran Ayyıldız, ‘’Kora kor bir mücadelenin ve çetin bir savaşın içinde olacağız. Boğazlıyan Şekerspor olarak elimizden gelenin en iyisini yapıp, ligi şampiyon olarak bitirme hedefimiz var. Şuanda Elimizdeki mevcut kadro 12 kişi, bu sayının en az 26-27'lere çıkması lazım. Bunun içinde transfer görüşmeleri devam ediyor, gelecek olan 7 veya 8 oyuncu var. Görüşmelerimiz sürüyor ramazan ayı sonrasında anlaştığımız isimleri açıklayacağız taraftarlarımızın gönlü rahat olsun" diye konuştu. 
Kamp çalışmaları konusunda Çayıralan ilçesinin de gündemlerinde olduğunun altını çizen Ayyıldız şöyle konuştu; ‘’Ramazan ayından sonra kendi tesislerimizde toplanarak yeni sezon kamp çalışmalarını yavaş yavaş başlama hedefindeyiz. İlk etap kamp çalışmalarını kendi tesislerimizde gerçekleştirdikten sonra ikinci etap kamp çalışması için Çayıralan ilçesini düşünüyoruz. Orada bulunan yüksek kesim alanlarında yapacağımız çalışmalarla futbolcularımızı güçlendirmeye yönelik programlar uygulama düşüncesindeyiz. Uzun bir maraton bizleri bekliyor olacak o nedenle kondisyon açısından takım olarak çok iyi durumunda olmak zorundayız, bu nedenle de Çayıralan ilçesinin kondisyon ve kuvvet çalışmaları açısından iyi bir kamp yeri olacağını düşünüyorum. Yapacağımız kamp çalışmalarında özellikle ikinci etap kamp çalışmasında bir çok takımla 5 veya 6 tane hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz, bunun içinde belirlediğimiz Kayseri ve Yozgat takımları ile görüşmelere başlayacağız.’’

Editör: TE Bilişim