Bir haftalık aranın ardından geçtiğimiz hafta deplasmanda Azatlıspor’u farklı yenen Yozgatspor, bu hafta oynayacağı Arsuz Karaağaçspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.
Salı ve Çarşamba günü kondisyon ağırlıklı çalışma yapan kırmızı siyahlı ekip, bu gün ise Bozok stadında teknik direktör Aydın Yavuz gözetiminde çift kale antrenman maçı yapacak.
Teknik direktör Aydın Yavuz, Pazar günü ligde ilk defa taraftarları karşısına çıkacaklarını bundan dolayı da heyecanlı olduklarını söyledi.
Arsuz Karaağaçspor karşısında Yozgatspor taraftarlarına güzel bir oyun seyrettirip bunu da galibiyet ile süslemek istediklerini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı,
‘’Bu sezon ilk defa bir lig müsabakasında taraftarımızın karşısına çıkacağız. Bu nedenle Arsuz Karaağaçspor maçının bizim açımızdan ayrı bir önemi var. Ligde oynadığımız ilk üç müsabakamızı çok şükür kayıpsız atlattık, şimdi önümüzde önemli bir Arsuz Karaağaçspor maçı var. Azatlıspor müsabakası sonrasında oyuncularıma bir günlük izin vermiştim. Salı günü itibariyle Arsuz Karaağaçspor maçı hazırlıklarına başladık. Kendi tesislerimizde bu maçın hazırlıklarını sürdürdük ve bu gün ise Bozok stadında bu müsabakanın provası niteliğinde teknik ve taktik antrenman yapacağız. Takımımızdaki eksiklikleri yavaş yavaş gideriyoruz. Takımda taşlar artık yerine oturuyor. İlerleyen haftalarda herkes daha iyi bir Yozgatspor görecek. Bizim en büyük amacımız bu geçiş dönemini kayıpsız atlatmak. İnşallah bu haftayı da kayıpsız atlatırız ve taraftarımıza güzel bir oyun ile üç puanı hediye ederiz’’ dedi. 

Editör: TE Bilişim