Müsabakanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. 
10. dakikada Gökhan’ın soldan ortasında Fatih Çakır’ın kafa şutu az farkla auta çıktı. 
22. dakikada Gelişen Keçiören Bağlumspor atağında Fatih Çeliksu’nun büyük hatasında topu kapan Zeki ceza sahasına girdi topu çok fazla ayağında tutunca Yozgatspor defansı kapandı ve meşin yuvarlağı uzaklaştırdı. 
40. dakikada Aytaç’ın kornerden ceza sahasına gönderdiği top Keçiören Bağlumspor defansında sekti topu biranda önünde bulan Fatih Çeliksu müsait durumda kötü bir vuruş yaparak topu auta atarken takımını da mutlak bir golden etti. 
Müsabakanın ilk yarısı 0-0 tamamlanırken ikinci yarı da orta saha mücadelesi şeklinde geçti. 
52. dakikada Aytaç’ın kornerden ceza sahasına ortasında Fatih Çakır’ın şutu kalecide kaldı. 
53. dakikada gelişen Keçiören Bağlumspor atağında Emrah’ın ceza sahası dışından sert şutu Yozgatspor defansından döndü. Dönen topu Mazlum tamamladı. Defans topu uzaklaştırdı. 
61. dakikada rakibine sert bir müdahale yapan Keçiören Bağlumspor oyuncusu Ceyhun Bala ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.
71. dakikada Gökhan’ın serbest vuruştan kaleye gönderdiği top üsten az farkla auta çıktı. 
75. dakikada Keçiören Bağlumspor atağında Sercan’ın ceza sahası içerisinden sert şutu kaleci Aykut’tan döndü.
78. dakikada Gökhan’ın kornerden ceza sahasına gönderdiği topa iyi yükselen Mustafa’nın kafa şutu üstan auta çıktı. 
81. dakikada Emrah’ın serbest vuruştan kaleye gönderdiği topu kaleci Aykut güçlükle çeldi. Dönen topu Zeki tamamladı. Top bir kez daha kaleci Aykut’ta kaldı. 
86. dakikada Yozgatspor ceza sahasına doldurulan topta Fatih ile kaleci Aykut anlaşamayınca top boşta kaldı Özkan’ın vuruşunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı. 
89. dakikada gelişen Yozgatspor atağında Harun Keçiören Bağlumspor defansını çalımladıktan sonra ceza sahası dışından sert vurdu meşin yuvarlak üsten az farkla auta çıktı. 
Müsabakada gol sesi çıkmayınca iki takımda 0-0’lık skorla puanları bölüştü. 

Editör: TE Bilişim