Başarının Yozgatlılar ile sağlanacağı düşüncesiyle hareket eden kırmızı siyahlı yönetim teknik direktörlük görevine Feridun Dündar’ı getirirken, yardımcılıklarını ise Nihat Tinel ile Şaban Şahiner yapacak. 
Yozgat Belediye Başkanı ve Yozgatspor 1959 FK kulüp başkanı Kazım Arslan’ın makamında düzenlenen basın toplantısı ise teknik direktör Feridun Dündar ile anlaşma sağlandığı resmiyete kavuşturuldu. 
Basın toplantısında konuşan Yozgatspor 1959 FK kulüp başkanı Kazım Arslan, her sene olduğu gibi Yozgatspor’un bu sene de lige iddialı başladığını söyledi. Özellikle son iki sezondur yeni yapılanmayla birlikte bulunduğu grubun en iddialı takımlarından birisi olduğuna vurgu yapan Arslan, ‘’Geçen yıl gerek seyircisiyle, gerek futboluyla bütün Türkiye’ye örnek olacak bir performans sergilendi. Gönül isterdi ki bunu şampiyonlukla taçlandıralım ama olmadı. Bu sene yine aynı iddiayla güzel bir takım oluşturduk. Yine şampiyonluk iddiası ile sezona başladık. Ama mağlum futbolda zaman zaman her şeyi yapsanız bile netice istediğiniz gibi olmayabiliyor. Bunun çok değişik sebepleri var. Güzel bir ekip oluşturuldu ama maalesef istediğimiz neticeleri alamadık. Yozgat tarihinde de çok fazla görülmemiş bir şekilde üç hafta üst üste mağlubiyeti de yaşadık. Gelinen noktada gerek önceki hocamız Yahya Ünal, gerekse biz karşılıklı oturup konuştuk ve takımda bir kan değişikliğinin uygun olacağı kanaatine varıldı ve Yahya hocamız kendisine de teşekkür ediyorum Yozgat’ın daha iyi bir neticeye ulaşması için böyle bir değişikliğin faydalı olacağına beraberce kanaatine vardık. Vakit kaybetmeye gerek yok yaptığımız çalışmalar neticesinde, gerek Yozgatspor kamuoyuyla gerekse yönetim olarak yaptığımız değerlendirmeler neticesinde biraz da Yozgat kamuoyunun beklentisine uymak suretiyle Yozgatlı bir teknik ekibe takımı teslim etmeye karar verdik. Feridun hocamız herkesin tanıdığı kendisini ispatlamış bir hocamız. Kendisine Şaban ve Nihat hocamızda yardımcılık yapacaklar. İnşallah Yozgatspor’u layık olduğu yere taşıyacaklar. Takımımız kötü bir takım değil futbolcuları tek tek değerlendirdiğimiz zaman hepsi son derece yetenekli futbolcular. Bulunduğu grubun ve diğer futbolcular içerisinde de bütün takımların sahip olmak isteyecekleri futbolcular. Ama maalesef takım olarak oynama da bir takım eksikliklerimiz oldu. İnşallah bunu da yeni teknik ekibin gidereceğine ve Yozgatspor’u layık olduğu yere taşıyacaklarına inanıyorum. Herkes için hayırlı olur, çünkü yine hepimiz biliyoruz ki Yozgatspor hiçbir zaman sıradan bir takım olmadı, hep bulunduğu liglerde iddialı olan, iddialı oynayan bir takım oldu, şehir olarak ta Süper Lig tecrübesi yaşamış bir şehir ve Süper Lig tecrübesi yaşamış bir şehre de Bölgesel Amatör Lig’inde daha fazla vakit kaybetmek yakışmıyor. Temennimiz hedefimiz bu ligi şampiyon olarak bu sene tamamlayıp bir üst lige terfi etmektir. Evet üç mağlubiyetimiz var ama bu bana göre uzun lig maratonunu düşünüp fikstürü göz önüne aldığınızda kaybedilmiş hiçbir şey yok. Çok kısa sürede kapatılacak bir fark teknik heyetten de futbolculardan da bunu bekliyoruz. Futbolcularımıza da güveniyoruz, teknik ekibe de güveniyoruz. Ama biraz daha kendilerini toparlayıp, moral bozukluğunu üzerlerinden atıp lige daha ciddi bir şekilde asılmalarını bekliyoruz’’ dedi. 
Kırmızı siyahlı ekibin yeni teknik direktörü Feridun Dündar ise Kulüp başkanı Kazım Arslan ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, ‘’İnşallah Yozgatlılar olarak iddia ediyorum bu takımı şampiyonluğa taşıyacağız. Bizler Yozgatlılar olarak bu kulübe layık olacağız. Elimizden gelenin en iyisin hatta daha fazlasını takıma katmaya çalışacağız. Sadece A takım değil alt yapıya da bundan sonra büyük önem vereceğiz. Kazım başkanımız da alt yapıya büyük önem veriyor. Yozgat basınından, Yozgatlılardan ve özellikle de Yozgatspor taraftarlarından bizlere destek vermelerini ve bizlere inanmalarını istiyorum. Allah’ın izniyle bu takımı layık olduğu yerlere getireceğiz’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim