Nevşehir kampı boyunca bir çok hazırlık müsabakası oynayan kırmızı siyahlı ekip bu müsabakalarda ortaya koyduğu oyun ile de lig öncesinde teknik ekibe umut verdi.

Yozgatspor teknik direktörü Sadettin Dülger, Cumartesi günü başladıkları Nevşehir kampını dün itibari ile tamamladıklarını söyledi. Oldukça verimli geçen kampta hazırlık müsabakaları oynayarak takımının son durumunu görme imkanı bulduğunu dile getiren Dülger, ‘’Burada gerçekten çok güzel bir ortamda kamp yaptık. Bura da kamp yapan bir çok takımla da hazırlık müsabakası oynama fırsatı bulduk. Bu hazırlık müsabakalarında takımımızın son durumunu analiz etme imkanı da bulduk. Takımımızın hazırlık müsabakalarında ortaya koyduğu performanstan ve uyumdan gerçekten çok memnunum. Yeni sıfırdan kurulmuş bir takım olmamıza karşılık uyum sorununu çabuk atlattık’’ dedi.

İyi bir hazırlık dönemi sonrasında Nevşehir kamplarını tamamladıklarının altını çizen kırmızı siyahlı ekibin teknik patronu Sadettin Dülger, ‘’Dün itibari ile kampı tamamladık ve oyuncularıma üç gün izin verdim. Pazartesi günü kendi tesislerimizde toplanarak yeni sezon hazırlıklarına devam edeceğiz. Bir hafta Yozgat’ta çalıştıktan sonra artık maç haftasına gireceğiz ve ligdeki ilk müsabakamız olan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi müsabakasına hazırlanacağız. Lige kendi saha ve seyircimiz önünde başlamamız bizim için bir avantaj gibi gözüküyor. İlk müsabakamızı kendi evimizde kazanarak lige güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim