Öğleden önce spor salonunda kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapan kırmızı siyahlı ekip öğleden sonra ise kendi tesisleri önünde bulunan antrenman sahasında teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı. 
Yozgatspor teknik direktörü Sadullah Dülger, hafta sonu konuk edecekleri Yeşil Kırşehirspor maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürdüklerini söyledi. Lige verilen aranın kendilerine ilaç gibi geldiğini ve bu arada bol bol antrenman yapma fırsatı bulduklarını dile getiren Dülger, ‘’Takımım şuanda kondisyon açısından çok iyi durumda. eksik oyuncularımız da bulunmuyor. Ligde çıktığımız ilk iki müsabakada gerçek gücümüzü gösteremememize karşılık bu hafta sonu konuk edeceğimiz Yeşil Kırşehirspor karşısında tam kadro olarak gerçek oyunumuzu sahaya yansıtacağız ve rakibimizi Yozgat’tan puansız göndereceğiz’’ dedi. 
Bu gün Yeşil Kırşehirspor maçının provası niteliği taşıyan çift kale antrenman yapacaklarını dile getiren Dülger, çift kale antrenmanda Yeşil Kırşehirspor maçında sahaya süreceği ilk 11'i kısmen belirleyeceğini sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim