Yozgat deplasmanı sonrası kulüp tesislerinde başkan Murat Kaçar ile görüşen Ahmet Kılıç son iki haftada alınan sonuçlardan dolayı istifa etti. Kulüp başkanı Murat Kaçar yönetim ile yapılan değerlendirme sonrası istifasını kabul ettiği teknik direktör Kılıç'a emeklerinden dolayı teşekkür etti ve yeni hoca arayışlarına başladı.  Akşam saatlerinde yaşanan istifa olayından ötürü acilen toplanan yönetim kurulu hem Kayapınar Belediyespor camiasını hem de ligi yakından tanıyan bir isim olan Seyithan Özdaş konusunda karara vardı. Özdaş ile görüşen Kayapınar Belediyespor yönetimi sezonun en kritik haftalarında takımı Özdaş'a teslim etti. 
BU YENİLGİYİ BEKLEMİYORDUK
Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Kayapınar Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu sahamızda temsilcimiz Yozgatspor ile oynadığı karşılaşmanın son 10 dakikasında yediği 3 gol ile sahadan mağlup ayrıldı. Bu sonuçla küme düşme potasından uzaklaşma şansını tehlikeye soktu. 
Kayapınar Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Adil Demir, Yozgat deplasmanından mağlup ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Rakibimiz Yozgatspor karşısında maçın 80. dakikasına kadar başa baş bir oyun sergiledik. Ama ne yazık ki son dakikaların verdiği rehavet yüzünden yediğimiz gollerle sahadan 3-0 yenik ayrıldık. Adeta şoke olduk. Rahatlıkla puan veya puanlar alacağımız bu maçımızdan mağlup ayrılmamız bize bir ders olmalı. Kayapınar Belediyespor olarak ligin tehlikeli yerinin 1 basamak üzerindeyiz. Rakibimiz Ankara Demirspor ile aramızdaki puan farkını 1'e indirdik. Artık çok dikkatli olmalıyız. Bu yenilgiyi beklemiyorduk. 
Bundan sonra bizim için önemli olan Darıca Gençlerbirliği maçı. İdmanlarımıza başladık, Futbolcularımızın dikkatlerini çektik. Geçen haftaki puan kaybımızı telafi etmeliyiz." dedi. 
33 puanla 15. sırada bulunan Diyarbakır Kayapınar Belediyespor bu hafta evinde oynayacağı karşılaşmada, 43 puanla 9. sırada bulunan Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek.  
32 puanla 16. sırada ve düşme hattı sınırında bulunan Ankara Demirspor ise, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’a kıyasla kendi evinde oynayacağı karşılaşmaya daha rahat çıkacak. Ankara ekibi sezonun 33. haftasında, 19 puanla sıralamanın en sonunda bulunan Çarşambaspor’u konuk edecek.  
Editör: TE Bilişim