İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten antrenör Abdullah Ceylan, Sivas Gençlikspor karşısında galibiyet hedeflediklerini söyledi.
Erkekler Hentbol 2. Lig C Grubu'nda ilk haftayı maç yapmadan geçen Yozgat Bozokspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda Sivas Gençlikspor ile saat 13.00'da karşılaşacak. Hafta boyunca bu maçın hazırlıklarını sürdüren Yozgat Bozokspor, Sivas Gençlikspor maçını kazanarak lige galibiyet ile başlamanın peşinde. Son hazırlıklarını bugün Yozgat Bozok Spor Salonu'nda yapacak olan temsilcimiz Pazar günü sabah erken saatlerde Sivas'a hareket edecek. 
Sezon hazırlıklarını genç ve geniş bir kadro ile sürdürdüklerini dile getiren Yozgat Bozokspor antrenörü Abdullah Ceylan oyuncularının hırsından ve çalışmalarından memnun olduğunu ifade etti. Lige deplasmanda karşılaşacakları Sivas Gençlikspor maçı ile iyi bir başlangıç yapmak istediklerini anlatan Ceylan, deplasmanda iyi bir oyunla 2 puana ulaşacaklarına inandıklarını ifade etti. Grubu ilk iki sırada tamamlamak istediklerinin altını çizen Ceylan, bunu başaracak güçte olduklarını ve 1. Lig'e isimlerini yazdıracaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim