Ligin ikinci yarısında toparlanma uğraşları sergileyen ve hafta sonu evinde Anadolu Üsküdarspor’dan 1 puan kopararak ligde kalmayı garantileyen Yimpaş Yozgatspor’da yeni sezon hazırlıkları başlayacak.

Toto 3.Lig 2. Grup’ta yer alan temsilcimiz evinde oynadığı Anadolu Üsküdar karşılaşmasının son dakikasında bulduğu beraberlik golü ve rakiplerinin aldığı sonuçlar doğrultusunda ligde kalmayı garantiledi. Matematiksel olarak ligde kalmayı garantileyen Yimpaş Yozgatspor’da yönetim yeni sezon için plan hazırlıkları yapmaya başladı. Devraldıkları günden bugüne çok çalışan ve takıma yeniden ruh kazandırmayı başaran Kulüp Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, bugün düzenleyeceği basın toplantısı ile bugüne kadar neler yapıldığını ve yeni sezonda hedeflerini anlatacak.

            Birçok transfer olacağının ve yeni sezonda ki hedefin mutlak şampiyonluk olacağını da belirteceğini aktaran Yılmaz,” Artık oturup konuşmanın zamanı geldi. Takımın başına geçtiğimizde gün konuşma değil çalışma günü demiştik ve çalışarak, mücadele ederek takımı ligde tutmayı başardık. Şimdi konuşma sırası bize geçti. her şeyi açık açık tüm gerçekliği ile ortaya koyacak hem dinleyip hem anlatacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim