Günlerdir yeni bir hoca arayışında olan Yerköyspor hoca sorununu tecrübeli bir teknik adamla sonlandırdı. Yeşil-Beyazlı ekip Yozgat'ın tecrübeli hocalarından birisi olan Erhan Kayaaslan'la yeni sezon için el sıkıştı.
Yozgat'ta yapılan uzun görüşmeler sonunda Yerköyspor'dan gelen teklife evet diyen başarılı teknik adam Erhan Kayaaslan, Yozgatspor'dan sonra uzun zamandır takım çalıştırmamıştı. Yeni sezonda Yerköyspor'un başında yer alacak Kayaaslan Yozgat 1.Amatör Liginde takımını başarıya taşımak adına kolları sıvayacak.
Yerköyspor'a prensipte evet diyen başarılı teknik adam Erhan Kayaaslan; Yerköyspor gibi geçmişi başarılı köklü bir camiayla anlaşmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu dile getirdi.
Kayaaslan; "Yerköyspor güzel bir teklif ile kapımı çaldılar, yaptığımız uzun görüşmeler sonunda konuşulan hedefler özellikle Yerköy'lü gençlerin önünü açmak istemeleri Yozgat futboluna bu genç yetenekleri kazandırmak anlayışında olmaları bu teklifi kabul etmem de önemli rol oynadı. Şuandaki mevcut kadro daha önce bu ligde mücadele etmiş oyunculardan kurulu ve aralarında çok yetenekli oyuncularda bulunuyor ikinci amatörde bir kaç maçlarını izledim çok begendiğim oyunculardan kurulu bir takımın başına geçeceğim o nedenle herhangi bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum yeni sezonda A grubunda zorlu bir maraton bizleri bekliyor en iyi şekilde bu grupta mücadele ederek play off turuna kalmaya çalışacağız" dedi.

Editör: TE Bilişim