Yozgat’ta formasını giydiği Sarıkaya Belediyespor'da gösterdiği performans ile geçen sezon Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Beşikdüzüspor takımına giden geç futbolcu Beytullah Ersoy, Yemenoğlu Yozagatspor ile anlaştı. Sarıkaya Belediyespor takımında yıldızı parlayan ve bir anda birçok takımın transfer listesine giren daha sonra geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Trabzon ekibi Beşikdüzüspor takımına transfer olan Beytullah Ersoy artık Yozgat 1.Amatör liginde şampiyonluk mücadelesi veren Yemenoğlu Yozgatspor formasını terletecek. 

Bu sezon başında eski takımı Beşikdüzüspor'la sözleşme imzalayarak takımda kalan Beytullah Ersoy Karadeniz ekibinde fazla şans bulamamasının ardından Beşikdüzüspor ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesih etmesinin ardından Yozgat'a gelerek Yemenoğlu Yozgatspor yöneticileri ile masaya oturdu ve uzun süren görüşmelerin ardından genç golcü Yemenoğlu Yozgatspor ile sözleşme imzaladı. 

Ersoy: "Eski takımım Beşikdüzüspor'da çok güzel günlerim ve anılarım oldu. Orada oynadığım ve bulunduğum dönemler içerisinde BAL’da oynama fırsatı buldum ve önemli tecrübeler edinmiş oldum. Artık memleketimde forma giyeceğim. Yozgat 1.Amatör her zaman zor bir lig ve bu sene çok daha çetin geçiyor. Beşikdüzüspor'dan ayrıldıktan sonra bir çok takımdan teklif aldım ve içlerinde kendimi en iyi yerde hissedeceğim Yemenoğlu Yozgatspor'u seçtim’’ dedi. 

Yemenoğlu Yozgatspor'la anlaşarak kendisi adına doğru bir karar verdiğini düşünen genç futbolcu "Kariyerim açısından Yemenoğlu Yozgatspor'u seçerek ve buraya gelerek doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Burada önemli işlere imza atacağımı hissediyorum buraya transfer olmamda emeği geçen başta kulüp başkanımız Mehmet Yemenoğlu ve Teknik Direktörümüz Polat Özkan'a teşekkür ederim. Onların güvenini boşa çıkarmamak adına sahada elimden gelenin fazlasını yapacağım ve Yemenoğlu Yozgatspor forması ile çıkacağım ilk maçı sabırsızlıkla bekliyorum." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim