Geçtiğimiz günlerde Türkiye Süper Lig’inde yıllarca futbol oynamış tecrübeli oyuncu İlhan Özbay’ı renklerine kattıktan sonra, şimdi de ilk kez Yimpaş Yozgatspor’da profesyonel olan ve otoriteler tarafından da geleceğin yıldız kalecilerinden biri olacağı öne sürülen Abdullah Tuna ile anlaştı. 
Yemenoğlu Yozgatspor, kulüp Başkanı Mehmet Kıymazaslan, yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için şimdiden kolları sıvadıklarını söyledi. Transfer çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerine dikkat çeken Kıymazaslan, ‘’Birinci Amatör Küme Futbol Lig’inde şampiyonluk mücadelesi verecek olan takımımıza ilk olarak geçtiğimiz günlerde yıllarca Süper Lig ve Birinci Lig’de forma giymiş olan yıldız oyuncu İlhan Özbay’ı, Yozgat amatörünün en kaliteli oyuncuları arasında gösterilen Cüneyt ve Ahmet’i kadromuza katmıştık. Bu yıldız oyuncuların yanına bir de Yıldız kaleci gerekir dedik ve Yimpaş Yozgatspor’da profesyonel futbol hayatına başlayan genç ve yetenekli kaleci Abdullah Tuna’yı renklerimize bağladık. Yozgat’ın gerçekten yıldız oyuncuları var. Kimileri İlhan Özbay, Abdullah Tuna, Cüneyt, Ahmet gibi keşfedilmiş, kimileri de keşfedilmeyi bekliyorlar. Biz Yemenoğlu Yozgatspor olarak çoğunluğu Yozgat’ın öz evlatlarının oluşturduğu bir takım ile yeni sezonda Birinci Amatör Küme Futbol Lig’inde şampiyonluğa yürüyeceğimize inanıyorum. Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig ve bu hedef doğrultusunda da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Transfer çalışmalarımıza erkenden başladık. Lig hazırlıklarına da erkenden başlamayı amaçlıyoruz’’ dedi. 
Kıymazaslan, profesyonel bir kulüp anlayışı ile Yemenoğlu Yozgatspor’u kurduklarını anlatarak, ‘’Takımımıza masör Hasan Yeşilkayalı’yı da kazandırdık. Biz bu işe amatör ruh ile profesyonel bakıyoruz ve profesyonel bir şekilde de bu işi götürmeyi amaçlıyoruz’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim