Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Lig’i takımlarından Yozgat Gençlerbirliği formasını dört sezon giydikten sonra Medikana Sivasspor’a transfer olan Yasin Karagöz, daha sonra Kapadokya Nevşehirspor, MKE Kırıkkalespor, Bartınspor ve Sorgun Belediyespor formalarını giydi. 

Yozgatspor’a başarılı olmak ve şampiyonluk yaşamak için geldiğini dile getiren 23 yaşındaki oyuncu Yasin Karagöz, iki sene önce Sorgun Belediyespor ile kıl payı kaçırdıkları Spor Toto Üçüncü Lig heyecanını Yozgatspor 1959 ile sezon sonunda yaşayacağına inandığını söyledi.

Bir Yozgatlı olarak Yozgatspor’un başarısını canı gönülden istediğine vurgu yapan genç oyuncu, ‘’Ben Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Lig’i takımlarından Gençlerbirliği alt yapısından yetiştim. Hem alt yapıda hem de A takımda forma giydim. O dönemde her Yozgatlı amatör sporcuların olduğu gibi benimde gönlümde bir gün Yozgatspor’da forma giymek ve Yozgatspor’un başarısı için ter dökmek yatıyordu. Allah bana bunu nasip etti. Şimdi Yozgatspor’un başarısı içen elimden geleni yapacağım’’ dedi. 

Yasin Karagöz ile görüşüp resmi sözleşmeye imza attıran Yozgatspor 1959 FK yöneticilerinden Ahmet Akgün ise ‘’Yozgat’ın bağrından yetişmiş, Bölgesel Amatör Lig’de bir çok takımda oynamış ve oynadığı her takımda da başarılı bir grafik çizmiş olan Yasin Karagöz arkadaşımızla her konuda anlaştık. Yasin’e güveniyoruz ve takımımıza maksimim verim vereceğine inanıyoruz.

Yasin gibi hedefi olan oyuncuları kadromuza katarak ruhu olan, şampiyonluk isteyen bir takım oluşturup sezon sonunda da istediğimizi almak için elimizden geleni yapacağız. Transfer çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Hem iç transferde hem de dış transferde hareketli günler yaşıyoruz. İç transferde Kaleci Aykut Demirdelen, Muharrem Kaya, Selim Öztürk, Hasan Üstünkaya ile anlaşmıştık.

Dış transferde ise daha önce Sorgun Belediyespor forması da giymiş olan Eren Tan’a imza attırdık. Dün de kulüp binamıza davet ettiğimiz Yozgat’ın yetiştirdiği başarılı oyunculardan, Yasin Karagöz ile kulüp binasında görüşerek her konuda anlaştık ve renklerimize bağlayan resmi sözleşmeye imza attık.

Transfser çalışmalarımız bütün hızıyla sürüyor. Hedefe oynayan bir takım kurma çabası içerisindeyiz. Hedefe oynayan takım kurarken de kulübümüzün menfaatlerini ve kulüp yapımızı ön planda tutarak oyuncular ile görüşüp anlaşma zemini hazırlıyoruz.

Transfer çalışmalarımızda hocamızın bize verdiği liste doğrultusunda oyuncular ile görüşüyoruz. İç ve dış transferde anlaşma sağlayacağımız oyuncuları da kamuoyuyla paylaşacağız’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim