Yıllardır her sezon büyük sıkıntı yaratan Boğazlıyan İlçe Stadyumu tribününün yenilenme ve tadilat çalışması tamamlandı. 

500 Kişilik kapasiteye çıkartılan Boğazlıyan İlçe Stadyumu Tribünü yeni sezona hazır hale geldi. Tribün kapasitesi 500'e çıkarılırken, saha zemini bakım çalışması da devam ediyor. Boğazlıyan Şekerspor'un maçlarında yaşanan tribün sorunu aşılırken, yeni tribünler 2015-2016 sezonuna hazır hale getirildi. Boğazlıyan Şekerspor'un maçlarını oynadığı ilçe stadının tribün çalışması tamamlanarak ve seyirci kapasitesi 500 kişiliğe çıkarılarak sporseverlerin çilesine son verildi. 

Mülkiyeti Boğazlıyan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde olan Boğazlıyan İlçe Stadyumunun tribünün kullanılmaz halde olmasının ardından yeni tribün çalışmaları adına ödenek çıkarılmıştı. Çıkarılan ödenek sonrasında yenilenme ve tadilat çalışmasına başlanılan tribün çalışması kısa süre içerisinde tamamlanarak yeni yüzüne kavuştu. 

Yapılan tadilat ve yenileme çalışmalarının ardından yepyeni bir görünüme kavuşan Boğazlıyan İlçe Stadyumu Tribünü artık 2015-2016 sezonunda oynanacak karşılaşmalarda sporseverlere hizmet etmeyi bekliyor.

Editör: TE Bilişim