İç transferde kalması istenen futbolcularla anlaşma sağlayan kırmızı siyahlı yönetim, dış transferde de listedeki futbolculara bir bir imza attırıyor.

UĞUR BİNGÖL’DE TAMAM

Kırmızı siyahlı yönetim teknik heyetin raporu doğrultusunda Çengelköyspor’dan Uğur Bingöl ile sözleşme imzaladı. Ligin tecrübeli isimlerinden olan Uğur Bingöl, Karsspor, Eyüpspor,  Sancaktepe Belediyespor, Orhangazispor, İnegölspor, Alibeyköyspor, Beşiktaş ve İstanbul Gençlerbirliği’nde forma giydi.

TRANSFERLERE DEVAM

Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Teknik Direktör Memduh Fidan’ın raporu doğrultusunda futbolcuları Yozgat’a davet ettiklerini belirten Akgün, belirledikleri rakamlar doğrultusunda anlaştıkları futbolcularla sözleşme imzaladıklarını aktardı.

Yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu hatırlatan Akgün, ‘Takım olgusunu benimseyen, genç, dinamik ve koşan bir kadro oluşturuyoruz. Transfer ettiğimiz oyuncular, yeni sezonda planlarımıza uygun. Allah nasip ederse, şampiyonluk sevincini hep birlikte yaşayacağız” dedi.
Editör: TE Bilişim