İlk olarak Kaleci Aykut ile anlaşan kırmızı siyahlı ekip, şimdi de orta saha oyuncusu Selim Öztürk ve defans oyucusu Muharrem Kaya ile anlaşıldı. 
Yozgatspor 1959 FK kulüp yöneticisi Ahmet Akgün, iç transfer çalışmalarını teknik direktör Tahir Çopur’un verdiği rapor doğrultusunda tamamlamaya çalıştıklarını söyledi. Cuma günü, iç transferde ilk imzayı kaleci Aykut’a attırdıklarını dile getiren Akgün, ‘’Hafta sonu da boş durmadık ve transfer çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürdük. Kulüp binamıza davet ettiğimiz ileriye dönük orta saha oyuncumuz Selim Öztürk ve defans oyuncumuz Muharrem Kaya ile her konuda anlaşarak yeni sezonda bizimle birlikte olmaları için sözleşme imzaladık’’ dedi. 
Yeni sezonda şampiyon olabilmek için teknik direktör Tahir Çopur’un talebi doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüttüklerine vurgu yapan Akgün, ‘’Yeni sezonda tabi ki hedefimiz şampiyonluk. Bu hedef için öncelikle iskelet kadromuzu korumaya çalışıyoruz. Teknik direktör Tahir Çopur’un kalmasını istediği 9 oyuncu ile görüşmelerimizi kulübümüzün de menfaatlerini de ön planda tutarak anlaşmaya çalışıyoruz. Geçen sene mevcut kadromuzdaki oyuncularımıza yüksek rakamlar ödenmiş, bizim bu sene bütçemiz belli, bu bütçe doğrultusunda oyuncularımıza vereceğimiz rakamlarda belli. Bu doğrultuda iç transferde oyuncularımızın istediği rakamlar ile bizim verdiğimiz rakamlar arasında bir orta yolu bularak anlaşmaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar iç transferde üç oyuncumuza imza attırdık. Diğer oyuncularımız ile de görüşmelerimiz devam ediyor’’ diye konuştu. 

TAN YOZGATSPOR’DA
İç transferde olduğu gibi dış transferde de hareketli günler geçiren Yozgatspor 1959 FK, Yeşil Kırşehirspor’un genç oyuncusu Eran Tan’ı da renklerine bağladı.
Geçtiğimiz hafta içerisinde Yozgatspor 1959 FK yöneticisi Ahmet Akgün ile kulüp binasında bir görüşme yapan Kırşehirspor’un yetenekli oyuncusu ile her konuda anlaşıldığı bildirilirken önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Ankaragücü alt yapısında yetişen Eren Tan, sırasıyla Ankara TKİ, Bugsasspor , Anamur Belediyespor, Ardeşenspor, Akyurt Belediyespor, Sorgun Belediyespor ve son olarak ta Yeşil Kırşehirspor forması giydi. 

Editör: TE Bilişim