Mesut Şahingöz, Yimpaş Yozgatspor’un 1. Lig’deki günlerini özlemle hatırladıklarını, birlikte yapılacak çalışmalar neticesinde bu günleri tekrar yaşamanın çok zor olmayacağını söyledi. Yimpaş Yozgatspor’a başarılar dileyen Şahingöz, ''Yozgat kendi şehrimiz olduğu için, Ankara’da yaşayan bir Yozgatlı olduğumuz için heyecanla Yimpaş Yozgatspor’un bir üst lige çıkmasını arzu ediyoruz. Burada hem şahsım olarak hem de Almanya’da sahibi olduğum menajerlik şirketi vasıtasıyla şehrimize ve kulübümüze futbolcu anlamında elimizden gelen her türlü yardımı ve desteği yapacağıma buradan söz veriyorum'' dedi.
Futbolun tüm dünyada ne anlama geldiğinin ortada olduğunun altını çizen Şahingöz, ''Bir takımın şehrine her yönden katkısı büyük oluyor. Yimpaş Yozgatspor’un 1. Lig’de oynadığı dönemi hepimiz hatırlıyoruz. Büyük takımların buraya geldiklerinde buranın havasını, çehresini değiştirdiğini unutmadık. Bu küçümsenemeyecek bir durum. Bu günlere tekrar dönebilmek için herkesin elini taşın altına koyması bir borç. Kendi adıma ve şirketim adına ben her türlü desteği vermeye hazırım. İnşallah birlikte başarılı olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
Şahingöz, konuşmasının ardından sürpriz ile karşılaştı. Yimpaş Yozgatspor Başkanı Nurullah Nurdoğan, doğum günü olduğunu öğrendiği hemşerimiz için yaptırdığı pastayı kestirip, tebrik etti.

Editör: TE Bilişim