2015-2016 hentbol sezonunda Keçiören Hentbol Kulübünün tüm haklarını alarak Yozgat Bozokspor olarak Hentbol 1. Lig'inde başarılı bir şekilde Yozgat'ı temsil eden ekibimiz süper lig hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.
Yozgat Bozokspor'un Erkekler Hentbol 1. Lig'de geçirdiği başarılı sezonda takımın başında büyük bir sorumluluk yüklenen antrenör Adem Kızılay, yeni sezonda da takımın başında olacak. Yeni sezon çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Kızılay:

"Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Görüşme içerisinde olduğumuz birçok sporcu var. Bu oyuncular içerisinde takım yapımıza uyacak olan sporcularla kısa süre içerisinde anlaşma sağlayarak bu bilgileri kamuoyu ile paylaşacağız." dedi.

Süper Lig'de kalıcı bir takım olacaklarını, bu kalıcılık sayesinde Yozgat sporuna büyük katkılar sağlayacaklarını belirten Kızılay:

"Süper Lig'de kalıcı bir takım olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye'nin büyük kulüplerini Yozgat'ta misafir edeceğiz. Bu sayede hem memleketimizin tanıtımını yapacağız hemde Yozgat sporuna büyük katkılar sağlayacağız. 
Misafir edeceğimiz rakiplerimizi desteklemek için gelecek taraftarların ise Yozgat ekonomisine büyük katkısı olacaktır. Bizde Yozgatlı hemşerilerimizin oynayacağımız karşılaşmalarda tribündeki yerlerini alarak bizleri desteklemesini istiyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim