Sezon başında transfer edilen ve lig maçlarına kadar beklenilen performansı bir türlü sergileyemeyen Mehmet Şükrü Önder lig başlamasıyla birlikte adeta kendini yeniden buldu. Ligin ilk haftasında oynanan ve Yozgatspor’un 3-1 üstünlüğü ile tamamlanan 7 Mart Kadirli Demirspor maçını boş geçen ardından oynanan Kürçüler Amatörspor maçında galibiyetin baş mimarı olan ve rakip filelere iki gol birden bırakan Mehmet Şükrü Önder, önceki gün oynanan Azatlıspor maçını da boş geçmedi.

Adana temsilcisi Kürçüler Amatörspor maçında müsabakanın ilk iki golünü atan ve takımının 3-1’lik galibiyetinde baş rolü oynayan Mehmet Şükrü Önder önceki gün oynanan Azatlıspor müsabakasında da 21’inci dakikada takımının üçüncü, 72’inci dakikada ise takımının yedinci golünün altına imza attı.

Genç oyuncu son haftalarda performansının arttığındı ve takımının başarısı için elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdiğini söyledi. Bundan sonraki haftalarda da hem gol atmaya, hem de gol attırmaya devam edeceğini dile getiren genç oyuncu, iyi bir takım olduklarını ve inşallah sezon sonunda şampiyonluğa ulaşan tarafın kendilerinin olacağına inandığını ifade etti.

Editör: TE Bilişim