Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan malzemeler Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda düzenlenen tören ile amatör spor kulüplerine dağıtıldı. 
Törene Vali Yardımcısı  Can Aksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, Spor Şube Müdürü Hayati Şahbaz, Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Bektaş, kulüp temsilcileri, sporcular ve öğrenciler katıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer törende yaptığı konuşmasında ‘’Kutlamakta olduğumuz Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan malzeme yardımları kulüplerimize ve sporcularımıza ayrı bir motivasyon sağlamaktadır. Değerli büyüklerimizin desteği ve bizlerin gayreti ile amatör sporun tüm branşlarını teşvik ederek Yozgat’ta top yekün spor bilinci ve kültürünün oluşturulmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Yapılan malzeme yardımından dolayı emeği geçen herkese kulüplerimiz adına teşekkür ediyorum’’ dedi.
Vali Yardımcısı Can Aksoy ise ‘’Tüm Yozgatlı sporcularımızın Amatör Spor Haftası’nı kutluyorum. Birazdan dağıtımını yapacağımız spor malzemelerinin tüm spor kulüplerine hayırlı uğurlu olmasını ve onların büyük başarılara imza atmasını diliyorum” diye konuştu. 
Ayrıca İlimize yapılacak olan iki yeni spor projesinden de bahseden Aksoy spora verilen önemi bir kez daha vurguladı.

Editör: TE Bilişim