Bölgesel Amatör Ligi 4.grupta mücadele eden Sorgun Belediyespor, 10 gün süren kampın ardından dün Antalya'dan döndü.
    Alanya First Class Hotel' de konaklayan ve Kestel Belediyesine ait tesislerde 10 süren çalışmalarının ardından dün Sorgun'a dönen Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Künbetli, takımın havasını bulduğunu ve ikinci yarıdan çok umutlu olduğunu belirtti.
    Kamp süresince 2 hazırlık maçı yapan Sorgun Belediyespor ilk hazırlık maçında 3.lig 1.grup takımlarından Ünyespor ile yaptı. Maçı 2-0 kaybeden Sorgun Belediyespor ikinci yarı için umut verdiği öğrenildi.
    İkinci hazırlık maçını Çarşamba günü 3.lig 2.grup takımlarından 4 Eylül Belediyespor'a karşı oynayan Sorgun Belediyespor bu maçtan da 1-1'lik skorla ayrıldı. 10 günlük kampı değerlendiren Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Künbetli, kampın çok iyi geçtiğini ikinci yarıya çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Künbetli “İkinci yarıya için 10 gün Antalya'nın Alanya ilçesindeki kampımız çok verimli geçti. Takıma yeni katılan oyuncularımız takıma çok hızlı uyum sağladılar. İnşallah ikinci yarıda kendi evimizde oynayacağımız Amasya Üniversitesi Gençlikspor ile yapacağım maçla çıkış yapacağımıza inanıyorum”dedi.

 
Editör: TE Bilişim