Ligin ilk haftasında Sivas temsilcisi Zara Belediyespor’a 1-0, ardından kendi saha ve seyircisi önünde Aksaray Sanayi ve Gençlikspor ile 2-2 berabere kalması, bu müsabaka sonrasında da Kaleci Ramazan Koray Tetik’in kulüpten ayrılması Sorgun Belediyespor’u yeniden transfere yönlendirdi.
Teknik direktör İlhan Özbay’ın raporu doğrultusunda eksik bölgelere oyuncu arayışlarına başlayan Sorgun Belediyespor yönetimi transfer çalışmalarını en kısa zamanda tamamlayıp bayram öncesinde transfer edecekleri oyuncuları renklerine katmaya çalışacaklar.
Sorgun Belediyespor teknik direktörü İlhan Özbay, lige kötü bir başlangıç yaptıklarının, ikinci haftada ise Aksaray Sanayi ve Gençlikspor karşısında hiç beklemedikleri bir beraberlik aldıklarını söyledi. Ligin ilk iki haftasında alınan bu kötü sonuçlar neticesinde takımda eksik gördüğü yerlere takviye istediğini dile getiren Özbay, ‘’Takımda özellikle gol yollarında sıkıntılarımız olduğu için yönetime bir tane santrafor alınmasını istedim. Kaleci Ramazan Koray Tetik ile yolları ayırdıktan sonra ise yönetimden bir kaleci talebim oldu. Takımımıza bir tane de ön libero alarak daha iyi bir duruma geleceğimize inanıyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilişim