Sarı siyahlı ekip hafta içerisinde çok iyi hazırlandığı ve mutlak galibiyet parolası ile çıktığı MKE Kırıkkalespor deplasmanında umduğunu bulamadı. Müsabakanın henüz 9’ncu dakikasında Osman İnci’nin attığı gol ile MKE Kırıkkalespor karşısında 1-0 geriye düşen Sorgun Belediyespor, bu dakikadan sonra rakip kalede gol arasa da çıktığı kontra ataklardan eli boş dönünce ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı.
Müsabakanın ikinci yarısına da hızlı başlayan ev sahibi ekip MKE Kırıkkalespor, Sorgun Belediyespor kalesinde yüklenmeye başladı. Bir pozisyon sonrasında MKE Kırıkkalespor lehine müsabaka hakemi penaltı noktasını gösterdi. 68’inci dakikada penaltı atışını kullanan İsmail Cansın Denizli, düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek farkı 2’ye çıkardı: 2-0
Rakibi karşısında 2-0 geriye düşen konuk ekip Sorgun Belediyespor, rakip kaleye yüklenmeye başladı. Sarı siyahlı ekip aradığı golü 85’inci dakikada Eşref Keçeci’nin ayağında buldu ve farkı 1’e indirdi. 
Bu dakikadan itibaren iki takımında gol çabaları sonuçsuz kalınca ve sahibi takım MKE Kırıkkalespor, Sorgun Belediyespor’u 2-1 yenerek zirve iddiasını sürdürdü. 

Editör: TE Bilişim