Kırmızı siyahlı ekibin teknik patronu Tahir Çopur, geçen hafta önemli bir deplasmanı kazasız bir şekilde atlatmalarından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Oyuncularını galibiyetten dolayı kutlayan Çopur, ‘’Kazan Belediyespor ile oynadığımız maçta bir siyahla beyazın olduğu ölçüde bir müsabaka oynadık. İlk yarı Yozgatspor’a yakışır bir futbol ve Yozgatspor’a yakışır bir skor ile devre arasına girdik. İkinci yarı ise bize yakışmayan bir oyun ile müsabakayı bitirdik. Böyle dönemeçlerde bu tip müsabakaları oynayacağız. İkinci yarının ilk müsabakasını bu şekilde kapatmamız bizim için büyük bir moral oldu’’ dedi. 
Artık önlerinde gerçekten sezonu etkileyecek bir müsabaka oynayacaklarını dile getiren Çopur,

‘’Nevşehir müsabakasını yüzümüzün akıyla bitirdiğimiz zaman ligi de yüzde 70 oranında forse etmiş olacağımızı düşünüyorum. Müsabaka zor geçecek. Çünkü kış şartlar, saha zemini etkileyici bir faktör. Ama buna rağmen takımın dinamik yapısı, ikinci yarı gelen oyuncuların katkısı bu müsabaka ile ilgili bizi çok umutlandırıyor. Kimse merak etmesin, içi rahat olsun Nevşehirspor müsabakasında adımıza yakışır bir oyun ortaya koyacağız. Kazan Belediyespor müsabakasında alınan galibiyette önemli bir rol oynayan Babacar kendini ispatlamış 5 senedir Türkiye’de bulunan ve Süper Lig’de top oynamış genç bir oyuncumuz katkısı iyi olacak, onun yanında Azerbaycan’dan gelen oyuncumuzun kalitesi çok iyi. Lisansını yetiştirebilirsek bu haftaki müsabakada değerlendireceğiz. Biz ince eleyip sık dokuduk. İkinci yarı 4 tane arkadaşımız gitti yerlerine 3 arkadaşımız geldi. Gelen arkadaşlarımız hem takım bünyesine hem de takım uyumuna çabuk alıştılar. Birde yetenekli ve nokta transferler oldular. Bu anlamda Babacar’ın katkısının yanında diğer yeni transferlerimizin de katkılarını büyük ölçüde göreceğiz’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim