Geçen attığı 25 golle özellikle Şekerspor taraftarlarının gönlünde taht kuran ve taraftarların Şamil ile birlikte gol yollarında güvendikleri isim olan Fethi Tekin SHÇEKspor müsabakası öncesi açıklamalarda bulunurken hem taraftarlarına gol sözü verdi hem de rakibine gözdağı.
Şekerspor’un gol silahı Fethi Tekin yaptığı açıklamada; ‘’Geçen hafta kendi sahamızda aldığımız mağlubiyeti telafi edeceğiz. Bize yakışmayan bir yenilgi alarak bizlere güvenen herkesi başta taraftarlarımızı hayal kırıklığına uğrattığımız için son derece üzgünüz ve bizlere güvenenlere şuanda takım halinde bir borcumuz var bu borcu ödemekte boynumuzun borcudur’’ dedi.

Tekin, ‘’Yarın ligin ikinci haftasında deplasmanda SHÇEK takımıyla karşılaşacağız zor bir karşılaşma yine bizleri bekliyor. Ama artık ligde çıkışa geçmek ve galibiyet serisi yakalamamız adına bu karşılaşmayı kazanmak zorundayız. O nedenle bende buradan tüm Şekerspor’a gönül vermiş olan taraftarlarımıza gol sözü veriyorum. SHÇEK maçında gol atacağıma inanıyorum yeter ki taraftarlarımız bizlere destek olmaya devam etsinler ve dualarını bizlerden esirgemesinler bizler sezon sonu onlara özlem duydukları şampiyonluk sevincini yeniden yaşatacağız’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim