Bu mağlubiyet sonrası birilerinin dikkatinin çekilmesi değil, birilerinin defterinin dürülmesi lazım bunu hak eden bir takım değiliz. Bugünden itibaren takım içerisinde çok büyük radikal kararlar alacağız Boğazlıyan Şekerspor formasının hakkını vermeyen ve bu formayı terletmeyen futbolcuları bu takımda durdurmayacağız onların yerine formanın hakkını veren formasını terleten isimleri buluruz’’ dedi.
Hafta sonu kendi sahasında aldığı Yenifakılı Gençlikspor mağlubiyeti sonrası şok etkisi yaratan Boğazlıyan Şekerspor’da Antrenör Doğan Ayyıldız yaptığı basın toplantısıyla takımda büyük bir değişikliğe gidileceğinin sinyalini verdi.

Ayyıldız, ‘’Yönetime ben bir şey diyemem yönetim haklı. Ben iyi niyetimle çabamla elimden geleni yapıyorum ama bu benim iyi niyetimle olmuyor. Maçın hakemi düdüğü çaldığı zaman benim işim biter Fethi’nin kaçırdığı penaltıyı mı anlatayım, Hasan’ın çizgiden rahatça atacağı golü kaçırdığını mı anlatayım, çizgiden çıkarılan direkten dönen toplarımı hangisini anlatayım, sahada kenar yönetimden kopuk kendi başına buyruk oynanırsa sonuçta bu olur. Rakip sahada 11 kişi sende sahada 11 kişisin hiçbir maç sahada koşmadan mücadele edilmeden kazanılmaz. Sonuç itibariyle bu mağlubiyet sonrası birilerinin dikkatinin çekilmesi değil, birilerinin defterinin dürülmesi lazım bunu hak eden bir takım değiliz. Bu mağlubiyette birilerinin canın yanması lazım sorumluluğu ney bunu bilmeleri lazım. Zaten böyle giderse bundan sonraki oynayacağımız karşılaşmalarda mağlubiyetlere biz davetiye çıkarmış olacağız. Herkes giydiği formanın hakkını verecek bu forma öyle ufak tefek bir forma değil. Herkes haddini bilecek. Biz bu mağlubiyet sonrası hiçbir gerekçe üretmeye hakkımız yok. Yenilgiye hiçbir kılıf uydurmaya gerek yok, bu karşılaşmanın sonucu böyle olmamalıydı sonuçta futbolcuların giydiği forma Boğazlıyan Şekerspor forması. Önemli bir kurum takımının forması burada birilerinin hatası var ben çıkardığım ilk 11’in iyi bir ilk 11 olduğunu ve oyun içerisinde de yerinde ve zamanında oyuncu değişiklikleri yaparak oyuna müdahale ettiğimi düşünüyorum. Bazı oyuncularımız saha içerisinde laubali hareketler içerisindeler yönetimle oturup konuşacağız ve Boğazlıyan Şekerspor formasının ağırlığını kaldıramayan ve bu formayı taşıyamayan futbolcularla yollarımızı ayıracağız’’ diye konuştu.
Ayyıldız konuşmasını şu şekilde sürdürdü;

‘’Takım sahaya çıktığı zaman maçı kazanma azmi kalmamış beni en çok üzen ve düşüren konu bu. Sonuca baktığınızda futbol üç sonuca açık bir oyundur berabere de kalabilirsiniz, galibiyette alabilirsiniz ve mağlupta olabilirsiniz, fakat beni en çok üzen futbolcularımızın sahaya çıktıkları zaman takım olarak kazanma coşkusunun kalmamış olması, şuanda baktığınız zaman Boğazlıyan Şekerspor olarak bir çok takımdan çok iyi durumdayız malzeme konusunda yeme içme konusunda ulaşım konusunda futbolcularımızın hiçbir eksiklikleri yok yönetimimizin bir çok olanağı futbolculara sunarken futbolcuların böyle laubali davranmalarının hesabı sorulacaktır bu durum böyle kalmaz.  Bu takıma bir çok kaliteli oyuncu gelir de gider de sahaya çıkarak bu formanın hakkını verecek futbolcularda buluruz burada kimsenin yeri garanti değildir. Bu forma bu kadar rencide edilemez sahaya çıktığın zaman azim olacak hırs olacak mücadele olacak ki başarı gelecek spor dalının hangisinde olursan ol azmetmediğin, mücadele etmediğin sürece başarılı olamazsın. Bugünden itibaren takım içerisinde çok büyük radikal kararlar alacağız. Boğazlıyan Şekerspor formasının hakkını vermeyen ve bu formayı terletmeyen futbolcuları bu takımda durdurmayacağız onların yerine formanın hakkını veren formasını terleten isimleri buluruz.’’

Editör: TE Bilişim