Feridun Dündar, Kırşehir maçıyla ilgili yaptığı kısa değerlendirmede hata yapan oyuncular olduğunu ve pas yapma şansı olmadığı için topu karşı sahaya alıp, atağı çoğaltma amacıyla oynadıklarını söyledi. Zaman zaman çift forvetle de oynayacaklarını dile getiren Dündar, “Orta sahayı kalabalık tutmak istiyoruz. Mustafa’yı forvet ve orta saha bağlantısı olarak kullandık. Son gol gelmeden önce üç forvete dönmüştük. Golü bulmak için yaptık. Orta sahada fazla pas yapamadık. Sonuca göre ve elimizdeki kadroya göre öyle oynamak zorunda kaldık” dedi.

“YÜREK LAZIM!”

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Feridun Dündar, istediği oyuncu profilini de aktararak, iyi futbolcudan ziyade yürekli futbolcu aradığını belirtti. Futbolcularının hafta sonu oynanan maçı mücadele ederek aldığını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı bazı oyuncularda konsantre eksikliği bulunduğunu ve bugüne kadar alınan kötü sonuçlardan dolayı moral bozukluğu bulunduğunu da söyleyerek “Üç puan aldıktan sonra oyuncularımız kendine geldi. Bizim takım savaşacak, mücadele verecek. Bir buçuk senedir oynamayan oyuncuları oynattık. Seyirci desteği de bizi havaya soktu ve galibiyeti aldık” dedi.
“EKSİKLER GİDERİLECEK”

Feridun Dündar eksikliklerin giderileceğini ve bugünden itibaren maç görüntülerinin izlenip, nerede hata yapılıyorsa bunların tespit edilerek, giderileceğini belirtti. Hataların gözden geçirileceğini ifade eden Dündar, “Bu şekilde Altındağ maçına da mutlak üç puan ile çıkacağız. Altındağ, forvet hattı iyi olan bir takım. Biz akıllı oynarsak üç puan alır geliriz. Benim oyuncularıma güvenim tamdır. Çocuklar kötü başlangıcın ardından başarıya susadılar ve sahaya her çıktıklarında yüreklerini ortaya koyuyorlar. Biz bu inançla ve çalışarak bu maçtan da üç puanı koparır alırız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim