Yozgat Güreş Eğitim Merkezinde eğitimlerini tamamlayan güreşçiler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer’i makamında ziyaret ederek vedalaştılar. 

Güreş Eğitim Merkezinde aldıkları güreş eğitimi ile birlikte milli takıma kadar yükselen güreşçiler, yaşlarını doldurup ayrıldıkları Yozgat Güreş Eğitim Merkezinden ayrılmadan önce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer’i ziyaret ederek hem bu zamana kadar kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler hem de vedalaştılar. 

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer ise Celal Atik, Nasuh Akar, Rıza Kayaalp gibi Avrupa ve Dünya şampiyonları yetiştirmiş olan Yozgat Güreş Eğitim Merkezi’nde eğitim gören ve bu eğitimlerini tamamlayarak merkezlerinden ayrılmak zorunda kalan sporculara bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Güreş Eğitim Merkezinden ayrılan bu güreşçilerin bir çoğunun milli takıma kadar yükselerek Yozgat’ı gururlandırdıklarına dikkat çeken Güneşer, ‘’Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Yozgat Güreş Eğitim Merkezi’nden mezun olan bu çocuklarımız gösterdikleri başarılar ile Milli takıma kadar yükselmişlerdir. Her zaman şampiyon güreşçiler yetiştiren merkezimizden mezun olan bu çocuklarımız da ben inanıyorum ki birer Rıza Kayaalp olacaklardır. Ben tekrar hepsini tebrik ediyor bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum, umarım güreşte istedikleri noktaya hepsi birlikte gelirler’’ dedi. 


Editör: TE Bilişim