Sorgun Kaymakamlığı, Sorgun Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlü ve Sorgun İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünün ortaklaşa düzenledikleri ''İki devreli Voleybol Turnuvası'' şampiyonu Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu oldu. Geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç başkanlığında toplanan ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kadir Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hayrettin Şahin, Belediye Başkanlığı temsilcisi Nihat Künbetli, Beden Eğitimi öğretmenleri Yasin Avcu ve Fatih Şahin'den oluşan Voleybol Tertip Komitesi düzenlenen turnuva sona erdi. Finalde Sorgun Belediyespor ile karşılaşan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu birinci seti 25-23 kazanırken, ikinci seti 17-25 kaybetti. Üçüncü seti 25-18, dördüncü seti ise 25-17 kazanarak bu yıl ilk başlatılan “İki Devreli Voleybol Turnuvası”nın şampiyonu oldu.
    Üçüncülük ve dördüncülük maçında ise Sorgun Anadolu Lisesi, Arenaspor yenerek turnuvanın üçüncü takımı oldu. Sorgun Lisesi Kapalı s Spor Salonunda düzenlenen ödül törenine Sorgun ilçe Kaymakamı Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Sorgun Cumhuriyet Başsavcıları Mustafa Çakmak ve İsa Toğrul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı katıldı.
    Turnuvanın birinci takımı Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nun kupasını Sorgun İlçe Kaymakamı Levent Kılıç verdi. Turnuvanın ikinci takımı Sorgun Belediyespor'un kupasını Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, üçüncünün kupasının ise Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak verdi. Turnuvanın en centilmen takımı ise İğdelispor oldu. İğdelispor'un ödülünü ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı verdi. Turnuva sonrası bir açıklama yapan Sorgun İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, turnuvaya katılan bütün takımları kutladığını bundan sonraki günlerde de bu tür organizasyonların devam edeceğini belirtti.
Editör: TE Bilişim