Çekerek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının düzenlemiş olduğu futbol turnuvası sonunda düzenlenen ödül törenine Yozgat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Duran Küçükduman ve yönetim kurulu üyesi gençler  katıldı. 

Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman, gençleri futbol sahasında bir araya getirdiği için Çekerek Ülkü Ocakları’na teşekkür etti. 
“Çekerek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının düzenlemiş olduğu Futbol Turnuvasına katılan emek eden maddi ve manevi katkılarıyla destek olan ülküdaşlarımızdan Cenab-ı Hak razı olsun” diyen Küçükduman; “Ülkü Ocakları Olarak eğitim alanında veya spor alanında değil her alanda en iyi dereceleri elde etmek için azimli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.

Başbuğumuz Sayın Alparslan Türkeş Beyefendinin söylemiş olduğu gibi "Cesaret, yüreklilik, atılganlık olmayan hiçbir dâva başarıya ulaşamaz ve Davalarımızın çözümü kendimize dönmek, sarsılmaz bir birlik halinde el ele vermek ve geceli gündüzlü çalışmaya girişmekle mümkündür" sözlerini ilke edinmiş bir ruh ancak bedeniyle bir olur ve Ülküsüne ulaşır” diye konuştu. 

Futbol turnuvasında birinci olan Endüstri Meslek Lisesinin ödülünü ve madalyalarını Yozgat Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman, ikinci olan Anadolu Lisesinin kupasını ve madalyalarını Çekerek Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Uğur Çakır, üçüncü olan Sağlık Meslek Lisesinin kupasını ve madalyasını ocak yönetiminden Mesut Eren Uncu, dördüncü olan Çekerek Fen Lisesinin madalyalarını ocak yönetiminden İhsan Pınarbaşı takdim etti. 

Editör: TE Bilişim