Yozgat’ta özellikle kilo vermek ve fit bir vücuda sahip olmak isteyenler salon sporlarını tercin ediyor. Kent merkezinde hizmet veren salonlardan Elit Sağlıklı Yaşam Merkezi, sporda sağlığı arayanların uğrak yerlerinden.
İşletme Sahiplerinden Ferhat Yılmaz, kısa bir süre önce hizmete girmesine rağmen sağlığı sporda arayanların tercihi haline geldiklerini söyledi.
Spor salonlarının sağladığı imkanlar ve düzenli bir program sistemine sahip olmasından dolayı Yozgat’ta son yıllarda daha fazla tercih edildiğini anımsatan Yılmaz;

“Haftanın 7 günü 3 hoca ile hizmet veriyoruz. Bay ve bayanlar için belirlediğimiz programlarımız ve hocalarımız var. Gözem ve program eşliğinde spor için elverişli fiziki imkanlarımız ve spor aletlerimizle tercihte ön sıralarda yer alıyoruz. Fitnes, sauna, step aerobik, plates, spor salonu gibi bölümlerimiz var. Sauna hizmetinden insanları ücretsiz yararlandırıyoruz” dedi.
Yılmaz, sağlığı sporda arayanları salon sporu yapmaya davet etti.
Elit Sağlıklı Yaşam Merkezi Hakan Çeliksoy, Ferhat Yılmaz, Murat Yıldız, Ömer Tosun ve Derviş Adıgüzel işbirliği ile kuruldu.

Editör: TE Bilişim