Hoşbaylı Yimpaş Yozgatspor evinde Altınordu’ya karşı mücadele verecek. Kırmızı-siyahlılar, Altınordu karşısında kötü gidişe dur demek, moral bulmak istiyor. 

            Bir türlü taraftarının yüzünü güldürmeyi başaramayan Yimpaş Yozgatspor bugün evinde oynayacağı Altınordu karşılaşmasına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

            Geçen hafta son dakikada kalesinde gördüğü golle karşılaşmadan boynu bükük dönen ekip bu hafta kendi sahasında Altınorduspor’u puansız yolcu etmek için mücadele vermeyi planlıyor.

            Afyon karşılaşmasında büyük şanssızlık yaşadıklarını ifade eden Teknik Direktör Sadun Hoşbay,” Geçen hafta büyük bir şanssızlık yaşadık. Uzatma dakikalarnda ydiğimiz golle hayal kırıklığına uğradık. Buda takımda büyük bir moral bozukluğuna neden oldu. Ama bunu evimizde oynayacağımız Altınordu karşılaşmasıyla telafi edeceğiz. Kendi seyircimiz önünde vereceğimiz mücadelede forvet hattımızda Erdim ve Gökhan sakatlıkları nedeni ile Hasan ise kart cezası nedeni ile oynayamayacak. Bu bizim için birer mazeret olamaz.

            Orta saha ve içerideki oyuncularımızla bu boşluğu telafi etmeye çalışacağız. Güzel çekişmeli bir karşılaşma olacağına inanıyorum” dedi.

            Bugün saat 13:30’ da oynanacak karşılaşmaya taraftarlarında desteklerini beklediklerini söyleyen Hoşbay, bizim için bu önemli bir viraj ve bu karşılaşmayı mutlaka kazanmalıyız dedi.

            Diğer taraftan sakatlıkları bulunan Sinan ve Doğan’ın Altınordu karşılaşmasında oynayabilecek olmaları ise camiada yüzleri güldürdü. Forvet hattında üç önemli eksiği bulunan ve kontra ataklarla rakip kalede gol bulmaya çalışacak olan Yozgatspor dün sabah yaptığı ter idmanının ardından bugün oynanacak karşılaşma için kendi tesislerinde kampa girdi.

Editör: TE Bilişim